Cand il intinzi foloseste si spuma si fixativ, iar noapte dormi cu el prins in coada.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Si eu am parul la fel.si la fel de repede se increteste.nu am idee de ce prietenelor tale nu li te increteste. e ciudat. dar eu zic sa il lasi asa cret pentru ca sigur iti sta foarte bine si asa.
Păi placa mea este de la ufesa (scrie pe cutie ca e profesionala) are ceramica. atunci cand imi indrept parul e f drept dar a doua zi nu mai este... si preţul plăcii a fost aproape 2 milioane. e buna placa aia? mai are cineva?
Eu zic sa iei o placa sau ondulator si sa-l lasi pe spate. Daca nu-l prinzi deloc, si il dai de 2-3 ori cu placa intr-o saptamana, iti va sta drept mai mereu
Pai din moment ce ai spus ca il intinzi cu placa si revine la forma initiala a doua zi inseamna ca placa de par pe care o folosesti nu este de calitate ar trebui sa-ti cumperi o placa mai buna si mai scumpa, foloseste sampoane si balsame pentru par drept
De ce vrei sa ai parul drept? al meu e mereu asa si deja ma streseaza...as da orice pentru niste bucle...