| loveee a întrebat:

Am si eu o problema.parul meu este cret.si de cate ori il intind il acea zi sta perfect dar a doua zi se increteste la loc.mai am prietee cu parul cret si pana nu se spala pe cap nu se increteste deloc. da mie da. mai ales peste noapte... aveti vreo idee?

Răspuns Câştigător
| MissCamelia a răspuns:

Cand il intinzi foloseste si spuma si fixativ, iar noapte dormi cu el prins in coada.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

6 răspunsuri:
| alice_5598 a răspuns:

Si eu am parul la fel.si la fel de repede se increteste.nu am idee de ce prietenelor tale nu li te increteste.thinking e ciudat. dar eu zic sa il lasi asa cret pentru ca sigur iti sta foarte bine si asa.

| loveee explică:

Păi placa mea este de la ufesa (scrie pe cutie ca e profesionala) are ceramica. atunci cand imi indrept parul e f drept dar a doua zi nu mai este... si preţul plăcii a fost aproape 2 milioane. e buna placa aia? mai are cineva?

| FeFy` a răspuns:

Eu zic sa iei o placa sau ondulator si sa-l lasi pe spate. Daca nu-l prinzi deloc, si il dai de 2-3 ori cu placa intr-o saptamana, iti va sta drept mai mereu

| Barbie a răspuns:

Pai din moment ce ai spus ca il intinzi cu placa si revine la forma initiala a doua zi inseamna ca placa de par pe care o folosesti nu este de calitatetongue ar trebui sa-ti cumperi o placa mai buna si mai scumpa, foloseste sampoane si balsame pentru par drept

| emillie a răspuns:

De ce vrei sa ai parul drept? al meu e mereu asa si deja ma streseazalaughing...as da orice pentru niste bucle...

| paa a răspuns:

Depinde de placawinking