| Emosiya a întrebat:

Am si eu o problema: parul meu se unge foarte repede si necesita spalare in fiecare zi. Exista vreo solutie?sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Incearca sampon Asla Vital cu argila speciala. In aceeasi gama au si masca de par care se foloseste cam ca balsamul, dupa spalare.
In schimb poti sa mergi si la un medic dermatolog, pielea ta elimina nu stiu ce seboree care degradeaza firul si poate duce la caderea lui. Medicii dermatologi au tramamente pentru asta. Pielea, nunata ei, tenul, grasimea pielii, tipul parului sunt in legatura si nu uita ca in cauza parului gras mai poate sa fie si o alta cauza... Endocrina!
Te pup!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca samponul urzica si sulf

| ninaelenadobrev a răspuns:

Nu te spala decat de 2 ori pe saptamana(mi-a spus si mie coafeza) si foloseste sampon special pentru parul gras sau pentru excesul de sebum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.

O saptamana rezista! tine parul prins, impletestel, fa-l coc. si nu-l spala!

dupa saptamana de chin parul nu se va mai ingrasa asa tare, spala-te doar de doua ori pe saptamana cu un sampon pentru toate tipurile de par. incearca syoss pentru stralucire sau cel repair&fullness (sau asa ceva). cu sticla roz transparenta e pentru stralucire si cea verde pentru reparare si volum dar amandoua curata parul bine si il lasa usor!:X

sa aplici si un balsam la varfuri si pe lungimea firului de par.
si clatitul cu otet diluat in apa ajuta foarte mult insa miroase urat...:(
uite un articol bun
http://www.schwarzkopf.ro/......_gras.html
pa-pa

| Alicezzz a răspuns:

Adica ai un exces de sebum?

| Alicezzz a răspuns:

Ai acest exces de sebum si din cauza schimbarilor hormonale care se produc o data cu varsta sau predispozitia genetica, exista remedi naturale, te speli cu otet o cescuta de otet si 2 cescute de apa calda le amesteci si le aplici pe par dupa te clatesti, daca nu folosesti otet folosesti lamaie, mai sunt si altele gen ceai de menta, fierbi 2 plicuri de ceai de menta si pui 2 linguri de otet de mere.si te masezi usor pe pielea capului!

| dianainsta01 a răspuns:

Exista samponuri speciale pentru par gras happy. Caută in farmacii.

| Emosiya explică (pentru dianainsta01):

Am incercat toate sampoanele posibile.

| Antonia46 a răspuns:

Parul, cu cat il speli mai des, cu atat se ingrasa mai repede. Nu exagera cu spalatul. Nu stiu o solutie pentru asta, dar stiu ca se ingrasa si de la umblatul cu mana prin el...