Nu ingrasa, dar evita sa mananci asa mult, nu este bine sa faci abuz de nimic. Daca te gandesti la vreo dieta disociata doar cu pepene sau mai stiu eu ce, renunta. In corp trebuie pastrata balanta intre proteinele, carbohidratii, grasimile, vitaminele si mineralele.acestea nu pot fi acumulate doar din fructe, doar din legume sau doar din carne.
Nu ingrasa, eu vara trecuta am tinut o cura si mancam aproape numai pepene rosu si am slabit foarte mult, incearca si tu.
Poti sa il mananci si tot ca nu te ingrasa pepenele, are mai mult apa in el si calori foarte putine si da e bun si pentru dieta, dar asta nu inseamna sa mananci numai pepene :p
Totul in cantitati mari ingrasa, dar 2 kg de pepene nu-s cantitate mare. daca vrei sa dai jos numai de pe solduri exista exercitii specifice care folosesc muschii din acea zona. Presupun insa ca oasele bazinului tau sunt destul de generoase si probabil nu vei putea sa dai jos cat ti-ai dori. Ca sa fii multumita de tine ai putea sa-ti ajustezi garderoba strict i nfunctie de conformatia ta.
Da, ingrasa si creste glicemia. Pepenele este un aliment foarte dulce si multa lume intelege gresit "cura de pepene". In nici un caz nu poti manka doua kilograme pe zi, ci doua felii (in jur de 250 de grame de miez) care sa inlocuiasca o masa.