Nu trebuie sa le vopsesti la salon.Cel mai bine le decolorezi sau poti sa le faci rare adica mergi la un salon si ii explici cum vrei tu sprancenele.
Depinde de ce culoare are parul tau. Daca esti bruneta sau castanie poti doar sa le pensezi.
Pai nu ai ce sa le faci decat sa le decolorezi
http://www.youtube.com/watch?v=9qOu4lNVwMM
sau sa le faci cu fard sau creion maro(dar nu prea se schimba mare lucru).
Tipa din prima poza are sprancenele dese, dar nu sunt negre, ea are parul saten deschis de fapt.In a doua poza, tipa le are rare si tunse si de aceea se vad mai frumos.
Cum ti le vopseste la salon? Ce culoare are parul tau?
Da, fata din a doua poza o cunosc, natural avea parul inchis la fel ca si al meu deci sprancenele ei erau inchise si nu stiu cum le are mai deschise acum. Parul meu este un maro foarte foarte inchis si sprancenele mele sunttot un maro foarte inchis si dese. Si cand spui 'tunse' adica tai varfurile?
Http://www.youtube.com/watch?v=Qr25xCvEx0I
Si eu am sprancenele inchise la culoare si parul meu e blond acum, asa ca le tund si le fac mai subtiri ca sa nu se vada diferenta prea mare intre culori.
Le decolorezi, foloseste solutia de 9%, si ai grija sa nu iti dai in ochi, eu tot negre le am si odata le-am decolorat(imi facusem parul blond) si a fost ok, nu am avut probleme, culoarea era exact ca a fetei din poza 2, dar parul era mai deschis, trebuie sa tii decolorantul cam 3-4 minute pe sprancene.
Asa le.am avut si eu si si-au schimbat singure culoarea in timp fara sa le fac nimic