Nu trebuie sa iti pensezi sprancenele, doar acolo in mijloc pentru a nu mai da impresia de incruntare.Aceasta operatiune o poti face si tu sau un prieten/prietena.Eu zic ca este putin inestetic si nu e tocmai placut la prima vedere.Adica daca te vede cineva pentru prima oara, sprancenele sunt foarte vizibile.Ar trebui sa incerci cu o penseta sa vezi cum iti sta, iar daca nu te acomodezi sau nu te simti bine in pielea ta asa, atunci poti lasa la loc sa creasca si gata. Dar eu zic macar sa incerci ca nu te costa nimic.Succes! Funda?
E dramatic ar trebui sa suferi din cauza asta sa stii! doamne baiete cine te place, te place oricum si cu "sprancenele lipite". dar totusi cred ca ar fi fain sa te pensezi un pic:p poti merge la un salon si intrebi acolo domnisoarele care penseaza sa vezi ce spun.sa roaga o prietena in care ai incredere si care stii ca se pricepe la pensat.
Monosprânceană? Păi dacă te deranjează aspectul asta, ai putea să foloseşti puţin penseta, dar doar local.Nu e nevoie să modifici şi restul sprâncenei. După cum ai zis, nu te deranjează, deci nu văd care-i problema.
Incearca sa te pensezi. Nu doar feteele o fac. eu sunt fatax_X si am sprancenele groase. ma pensez si doare. si la tine macar un pic si tot se va vedea.succes:*
DA!
Nu doar femeile se penseaza. Ar trebui sa iti ingrijesti si tu putin imaginea. Nu trebuie sa te pensezi subtire ca o femeie, doar firele inestetice. 7-10 lei pe luna la un salon eu zic ca nu e o mare pierdere, sau poate ai vreo prietena care se pricepe la pensat. Oricum la prima pensare nu te lasa pe mana oricui, trebuie sa iti de-a o forma ceva.
DaciaRomania întreabă: