Nu ai voie sa dormi pe el si nici sa il acoperi cu folie. Ai grija sa nu te scarpini pentru ca o sa te mănânce. Trebuie sa il speli de 2 ori pe zi dimineata si seara dar nu cu apa din abundenta, doar clătit putin si cu un săpun antibacterian. Eu am folosit protex. Dupa ce il speli nu il ştergi cu prosopul ca un om prost pentru ca rişti sa iti iei pielea deci strici tatuajul. Il tamponezi usor cu un servetel, il lasi asa 10 minute apoi aplici crema. De preferinta Bepanthen nu crema de galbenele pentru ca scoate culoarea sau mai stiu eu ce creme. Pui foarte putina crema si masezi uşor. Poti sa o aplici de maxim 6 ori pe zi. Incearca sa eviţi sa iti fie pielea uscată, haine strânse, sa te atingi cu el stiu eu de ce lucruri sau sa te loveşti. Ai grija sa nu il speli cand faci dus si orice ar fi nu il acoperi. Stiu ce zic am 3 tatuaje
Multumesc frumos. Am o crema de la salon ma dau cu ea. Dupa cat timp pot sa dorm pe partea cu tatuajul?
Eu dupa 2 saptamani am inceput sa dorm normal sa fac dus asa cum trebuie, le-am sters cu prosopul dar le-am dat cu crema o data pe zi sau la 2 zile pentru ca am pielea uscată. Deci in 2 saptamani ti se vindeca. O sa fie putin altfel culorile dar daca respecti ce ti-am zis nu o sa ai nici o problema. Ce ti-ai tatuat?
Un scris mi-am scris Carpe Diem si-o funtita langa el
kalakkas întreabă: