Foloseste produse de demachiere potrivite tenului gras si servetele matifiante. Pentru semnele ramase de la cosuri, foloseste spirt sau o crema de galbenele. In plus, spirtul mai usuca fata. Sper ca te-am ajutat!
Si eu am tenul destul de gras si am inceput sa folosesc de vreo luna o crema de la Elmiplant cu nectar de gutie si vitamina E, pentru ten normal/mixt. Nu mi se mai ingrasa foarte rau tenul datorita acestei creme, si nici nu e foarte scumpa.
Pentru cosuri te sfatuiesc sa faci un tratament cosmetic, sau sa te duci de cateva ori la cosmetica sa iti faca anumite masti.
Bineinteles ca te putem ajuta!
Cauta aceasta crema in armacie " Ascomicin' sau Asocilin. Aplic-o de ten timp de 2 saptamani si vei vedea rezultatele! Nu uita sa te speli pe fata cu apa putin fierbinte si cu sapunuri cremoase sau cu glicerina!
Buna! ..Pentru semnele ramase de la cosuri te sfatuiesc sa faci o vizita la dermatolog sa stii sigur ce trebuie folosit pentru timpul de semne care le ai tu. Am o prietena care a folosit nu stiu ce creme recomandate de alte persoane si degeaba, a mers la dermatolog si intr-o luna i-au disparut toate semnele. Daca nu incearca cu zineryt, poate merge si la tine, este destul de bun.
Pentru tenul gras foloseste suc de rosii. Aplica-l pe fata curata si lasa-l sa actioneze 30 minute. Am incercat si eu si a dat rezultate iar rosia este foarte buna si pentru detoxifiere
Pai am avut si eu probleme cu petele ramase de la cosuri...si mi-am trecut cu Cutaden mergi la farmacie si cumpara`ti.E in jur de 10 lei.
Si eu am tenul f gras si de curand am gasit o solutie cat de cat ok mi-am pus argila in crema cu care ma dau dimineata. Am dizolvat cativa bulgarasi de argila in putina apa, cat sa se topeasca argila, ca si cum ti-ai face o masca de argila, si apoi am pus-o in crema si am amestecat bine. Daca e prea grosa crema apoi, mai pune niste apa si amesteca, de preferat sa fie apa minerala ca face f bine tenului. Si o sa vezi ce minune de ten mat o sa ai Eu am 26 de ani si ma chinui cu tenul gras din adolescenta. Abia acum 1 luna mi-a trecut prin cap sa fac asta, o sa vezi ce rezultate o sa ai. O zi buna
lAuRitAs întreabă: