| Puf a întrebat:

AM tinut nenumarate diete, am incercat si diete sanatoase, pentru a nu ma imbolnavii, fac si sport zilnic si tot am impresia ca nu slabescstraight face Cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat va rog?

Răspuns Câştigător
| deeeeeebora a răspuns:

11.nu te consuma prea mult pe asta, unele fete au farmecul lor chiar daca sunt mai plinute
2. poti incerca un nutritionista, daca tot le-ai incercat pe ale tale
el iti va face niste analize care vor scoate in evidenta daca nu cumva un hormon sau altceva nu te lasa sa slabesti(si iti va da tratament)
3.in caz ca nu ai nici o afectiune, slabitul cel mai sanatos este atunci cand nu manaci dupa 6-7 seara, cand nu folosesti paine alba si orice care ii facut din faina alba, dulciuri, prajituri, sucuri acidulate, fast-food
un secret este apa plata.bea multa apa cu vei reusi sa iti scoti toxinele. fa miscare
mananca multe fibre pe care le gasesti in cereale, fructe si legume proasprete(te va trimite la toaleta)...
ps:multa rabdare.succes!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o ruda care la fel nu a putut sa slabeasca dar a apelat la Herbalife.Acest Herbalife este o firma pentru slabit.Au tot felul de pastile. Daca vrei sa apelezi la acest regim cunosc pe cineva care lucreaza la aceasta firma si o poti apela la numarul de telefon 0723248063.

| catana09_5004 a răspuns:

Ai putea consulta un nutritionist acesta te poate ajutawinking

| bellabellutza a răspuns:

Asa e, HERBALIFE e cel mai bun, mama avea 97kg dar a apelat la HERBALIFE, acum are 75kg in doar 2luni, zici ca e magic.In plus are alimente delicioase, incearca shak-ul de capsuni, inlocuieste 2 mese nesanatoase! Succes!