| LissLiss a întrebat:

Am tot auzit ca frunzele de nuc inchid culoarea parului? Ati mai auzit? Ati incercat? Imi poate spune cineva cum se foloseste?

Răspuns Câştigător
| EMike a răspuns:

E adevarat. E o practica sa zicem, mai traditionala. Este la fel de adevarata cum ceaiul de tei deschide culoarea parului dupa spalari progresive. Frunzele de nuc se fierb dupa care parul este clatit cu ele dupa spalare. Succes!

| LissLiss explică (pentru EMike):

Si nu sti cate frunze ar trebui sa fierb odata?

| EMike a răspuns (pentru LissLiss):

Http://www.divahair.ro/......d_sanatos! Link. :) Sper sa te fi ajutat.

8 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Da. Am incercat eu. Am fiert frunze si coji de nuca (care e verde inca, normal) - le fierbi pana apa se coloreaza in maro inchis spre negru - si dupa ce s-a racit m-am pus la o masa si am pus parul in cratita in care era compozitia si am stat acolo vreo 10 minute (am par lung, tu daca il ai scurt nu ai cum sa faci asta). Si dupa, m-am clatit pe tot parul cu tot ce am fiert. S-a vazut o schimbare, dar parul mi-a ramas aspru. Probabil daca dadeam cu balsam dupa era mai bine dar mi-a fost frica ca o sa se duca culoarea( de fapt cand am facut "vopsirea" asta nu m-am si spalat pe cap).

Am mai incercat si cu ceai negru. Am fiert vreo 10 pliculete, tot asa, pana s-a innegrit apa si mi-am pus parul acolo. Rezultatul a fost parca si mai evident doar ca dupa ceai parul chiar arata ca o matura, era uscat si ziceai ca nu l-am mai hidratat de un an, deci nu recomand.

Sper sa te ajute.

| mona a răspuns:

Asa stiam si eu dar banuiesc ca trebuie sa folosesti des frunze de nuc si mult pentru a avea un mic rezultat vizibil, faci ceai din frunze si dupa ce se raceste te clatesti cu el pe cap

| aryana1991 a răspuns:

Pentru brunet eu am folosit cafeaua si functionmt si nu mirosea nici rau dr e nasp ca trebuie sa faci la 2 sapt odata asta

| Oana92 a răspuns:

Am incercat, nu a iesit nimic si am imputit casa cu mirosul ala.

| Birlik65 a răspuns (pentru Oana92):

Ok,incerci o data, dar din PRIMA, nu-ti va iesii niciodata, si mai laes naturalwinking

| Birlik65 a răspuns:

Infuzia de frunze de nuc fac parul roscat cafeniu, dar si ajuta foarte mult la cresterea si rezistenta paruluiwinking