Salut! Eu am fost la dermatolog si mi-a recomandat Zineryt.Mie mi-a facut bine, dar daca nu esti sigura du-te la dermatolog.
Se poate lua si fara prescriptie medicala, dar din ce stiu costa cam 35 ron iar de la dermatolog il poti lua si compensat. ( eu asa l-am luat )
Buna!
Cu adevarat azi daca iti apar cosuri toata lumea imediat la farmacie sa ia zynerit.
Cu toatea astea nu inteleg cat de incostient sa fi sa iei asa ceva de capul tau, si de ce spun asta? Ei bine zynerit e foarte agresiv cu pielea la fel cum e retin-a, pe cineva am auzit ca a luat pana si roaccutane de capul ei.
Eu iti zic sa mergi la dermatolog, se uita un pic la tine, vede situatie, nu la toti ni se potirveste zynerit sau skinoren sau ce mai e pe piata, uni avem acnee pe baza hormonala, aia o tratezi cu anticoneptionale, alti au rozacee care nu o tratezi cu nimic dar poti macar sa o ti in frau, asa ca du-te la dermatolog nu lua creme si solutii de capul tau, (e ca si cum ai lua pentu o boala de inima ce medicamete crezi tu ca e bine) ca mai rau iti distugi pielea decat sa ii faci bine.
Eu am folosit dar era bun atat timp cat il folosesti, dupa iti reapar cosurile. Incearca. Daca nu observi nicio schimbare, mergi la dermatolog. Bafta!
De ce nu incerci sapunul cu sulf? eu il folosesc pentru ca am o acnee nesuferita iar cu zynerit nu vrea sa treaca...
De ce sa te complici asa? Mai bine dai o fuga maine la medicul de familie sa iti dea o trimitere pentru dermatologie, acolo probabil iti va prescrie "Zineryt+Skineren". Dupa ai plecat inspre farmacie, ai dat 10 lei si gata. Dupa 2 saptamani deja incep sa se vada rezultate foarte bune! Bafta
Da este bun zineritul il poti folosi dar daca problema ta este mai delicata mergi la medic
Bunasi eu am avut aceiasi problema, am fost la doctor si mi-a spus sa iau zineryt dar, mai rau mi-a facut.sora mea a incercat brevoxyl si eu la fel si acum nu mai am nimic pe fata ...si nici nu se mai inroseste pielea afectata
Cand incepi sa-ti dai prima oara o sa vezi ca iti face pielea putin aspra parca zici ca-i arsa dar sa nu in cetezi sa-ti dai.
Uite cum folosesc eu.:Seara ma spal pe fata cu apa calduta si dupa aplic brevoxyl pe acnee dar doar pe ea si UN STRAT SUBTIRE ADIK NU DAI PREA MULT si il bagi in pieleiar dimineata te speli pe fata tot ccu apa calduta
LA MINE A FUNCTIONAT... SPER CA AM FOST DE AJUTOR:*:*:*
Brevoxyl ti-a fost prescris de medic? sau.
De prescris nu mi la prescris dar la mine chiar a mers... oricum nu are cu ce sa te afectezeȘ)dar sa fi mai sigura poti intreba un medick
Eu spun sa il incerci si o sa vezi k da rezultate
il gasesti in farmacii la 25-30 lei sau chiar mai putin
)