1.Du-te la un dermatolog pentru cosuri! 2. mergi la medic sa vezi ca se pot scoate zgarieturile cu laser!
Poii eu am niste prietene ca tine care au cosuri. Si s-au dus la farmacie si le-au recomandat o crema pentru. cosuri si au cumparat-o, dupa catva timp chiar le-au dipsarut cosurile. Si cu zgarieturile ai fi putut inainte de cicatrice sa folosesti creme: tip de galbenele, e ft buna. Da acuma eu iti zic sa mergi la un doctor sa vezi ca iti poate recomanda pentru zgarieturi
Hei! Pentru coșuri poți merge la dermatolog. Dacă tot ești acolo, îl/o poți întreba și despre zgârieturi. E multă presiune pe fete să fie cât mai drăguțe posibil. Presiunea asta vine chiar în adolescență, când e greu pentru toată lumea să fie drăguț, cu pubertatea bătând la ușă. Dar vestea bună este că pubertatea va trece!
Incearca crema de galbenele.E cea mai buna.Si pe langa asta iti poti cumpara Zynerit..Eu il folosesc si am fata foarte curata. Funda?
Cauta la avon ceva pentru cosuri si da-ti cu alifie pe zgarieturi...sau cu fond de ten
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeeaUcideVisse întreabă:
DaciaRomania întreabă: