| heroforyou a întrebat:

Am un ac sterilizat si vreau sa imi fac a2a gaura in ureche sa imi pun inca un cercel in urechea stanga.cum vi se pare ideea? unii spun ca nu prea e feminin.sadvoi ce credeti? si cu ce sa ma dau ca sa imi amorteasca urechea sa doara mai putin?: funda

Răspuns Câştigător
| KatherineSparks a răspuns:

Eu am 4 gauri. Si un piercing in buric :-)) In orice caz, le-am facut la salon PE TOATE.
Mi se pare ca asa este mai sigur, nu se infecteaza si dureaza numai o fractiune de secunda sa-ti faca gaura.
Dar, daca-ti faci acasa, SA NU CUMVA sa-ti pui 'tinichele' in gaura. Numai aur sau argint, altfel, ori cu ac sterilizat sau nesterilizat, gaura se va infecta daca pui cercei aiurea.
Succes si... normal ca este feminin sa-ti faci gauri in ureche.
Btw, mama imi spunea o data ca se da cu sare ca sa amorteasca lobul big grin

5 răspunsuri:
| marixoxo a răspuns:

Orcum nu doare prea tare o sa simti ca o intepatura de albina nimic mai mullt si in plus e suuuuuuuuper tare o a doa gaura eu am facut-o saptamana trecuta pe a treiawinking

| piciuk a răspuns:

Nu doare asa tare. si eu cand eram mai micuta prin clasa a6a eram innebunita dupa gaurile in urechi si imi dadeam singura gaura. imi dadeam cu cercelul direct, pentru ca nu mai suportam intai sa imi dau gaura si apoi sa imi bag cercelul.intai il iei si il fierbi putin, apoi cureti zona cu apa cu sare.si inca ceva, cand iti cureti zona dupa ce ai dat gaura, sa nu dai cu spirt pentru ca o sa ti se infecteze. spirtul coace. dar mai bine nu te duci la o bijuterie ceva? sa iti dea ei gaura? nu e extraordinar de scump, cred ca in jur de 10-15 lei, sa nu iti mai faci griji ca te doare.

| MMadalina a răspuns:

Nu-ti fa tu de capul tau o gaura in ureche pentru ca s-ar putea sa se infecteze... Cel mai bine ai face daca te-ai duce la cineva (care stie ) sa ti-l facawinking

O zi bunakiss

| luna a răspuns:

Poate nu e prea feminin pentru. cine ti-a spus.Eu am 2 la dreapta si 2 la stanga.

| andreeada a răspuns:

Nu e tocmai buna ideea eu la 14 gauri facute de mine iti recomand un cercel ascutithappy ~! SUCCES