| ErrChan a întrebat:

Am un carnaval la sfarsit de an scolar si nu stiu in ce sa ma imbrac.cine ma poate ajuta? aaa da fundaaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Poti sa te imbraci in anotimpul vara.
Trebuie sa ai o rochita mai vaporoasa de culoare roz, verde sau albastru deschis sau chiar alb.
Ai putea sa iti faci o coronita impletita din flori.
La urechi ai putea sa ai niste cirese sau in mana ai putea sa ai un cos cu cirese.
La ochi ai putea sa te machiezi cu culori mai vii.Sa faci un machiaj inspirat de Helloween.
Apoi parul ai putea sa il lasi liber pe spate, iar ici si colo ai putea sa iti impletesti niste suvite care sa fie legate cu panglici colorate.
In picioare ai putea sa iti iei niste sandale(cu talpa joasa, fara toc).
Eu asa m-as imbraca daca as merge la carnaval in locul tau laughing

P.S.Rochiata poate sa fie galbena.Si nu uita ea trebuie sa fie lunga de in.Inul este un material foarte vaporos.
La gat mai poti sa pui ceva colier colorat din margelute.

4 răspunsuri:
| ȘtefiȘtef a răspuns:

Si noi avem. Eu intentionez sa ma imbrac cu o pereche de blugi si un tricou. Dar nu stramte pe mine ca o sa imi fie cald. Sau daca e f. cald ( de la 26 de grade in sus), imi iau blugi scurti( de marimea pantalonilor scurti) si un tricou. Nu sunt adepta rochitelor sau fustitelor. Nu ma simt bine, nu imi place in rochie sau fusta.

| ByasiAtat a răspuns:

Buna! Cred ca ai putea sa te imbraci mai simplu cum ar fi :cu o fusta, un maieu cu o bolerica si niste opincute si niste ciorapi culoarea pielii! sper ca te-am ajutatwinkingfundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Satan. Sper ca te-am ajutat astept funda fetito.

| ErrChan explică:

Adica nu l-a sfarsit de an scolar la sfarsit de clasa...IV