| afrodita3333 a întrebat:

Am un cos din acela care doare, cu ce sa dau ca sa "coaca"mai repede?

8 răspunsuri:
| andree1705 a răspuns:

Pune seara inainte de culcare un strat subtire de crema de galbenele peste cos si incearca sa bagi crema cat de cat in piele. Dimineata o sa se „dezumfle". Cel putin, la mine functioneaza. Sper sa fie de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt nu recomand http://didiglamour.blogspot.ro/2012/07/despre-zineryt-fara-perdea.html este o postare scurta care explica efectele lui peste ceva timp. Dar iti recomand Ivatherm Akne-Syt ( 46 lei in farmacie ).
Ca metoda naturala ar fi pasta de dinti sau sucul de rosie, mai sunt multe pe google.

| kitty00 a răspuns:

Pasta de dintithinking sau fa inhalatie si dupa incearca sa il ''spargi''!big grin

| guardian18angel a răspuns:

Pfu...

Un cos din acela care doare inseamna ca are si o micuta inflamatie pe-acolo. Te doare, practic, pielea care-i inflamata, avand in vedere cat de naspa e pozitionat,, continutul" cosului. Unele le poti stoarce usor pentru ca sunt mai la suprafata, insa cele mai adanci... hm.

Ai putea incerca solutii pentru cosuri, gen Zynerit sau skinoren care sunt laudate a fi cele mai bune. Sa te speli pe fata dimineata si seara, cu sapun.

Acum... cosul acela e mai bine sa-l lasi in pace, pentru ca-n 2-3 zile se va duce singur si nu va ramane urma, dar daca-l spargi acum sau in viitorul apropiat, va curge sange si se va face si mai aiurea.

Incearca sa le reduci in viitor, ca apoi sa nu se mai intample situatia asta, okay? happy stai linistita, toata lumea are, de-aia-s atatea creme...

| maryus24 a răspuns:

Baga-l la duba la temperatura de 200-220 grade.

| Kryss13 a răspuns:

Eu imi pun fond de ten pe el si se usuca, imi pun seara si stau pana dimineata cu fond de ten pe cos si dupa aceea trece.happy

| Kryss13 a răspuns:

Trece singur

| Rus_Diana_1989 a răspuns:

Biter