Există multe soluţii pentru a face coşurile să dispară, dar stoarcerea lor este cea mai prosastă şi cea mai slabă! vor rămâne urme şi se va vedea urât după.ia o bucăţică de lămâie şi las-o acolo timp de câteva minute(cât crezi tu că este nevoie).ai grijă, căci la început va ustura puţin.nu îţi face griji, cu timpul te vei obişnui.
O metoda rapida care nu te va costa nimic si chiar va merge: te duci frumos pui in frigider niste apa ( intr-un bol) si iti faci niste cuburi de gheata. dupa ce gheata s-a facut iei si masezi zona unde ai cosul. si inceraca sa nu-l mai spargi daca nu are deja capul ala alb ^^ succes bye bye
Daca nu il storci se face cos negru(atunci raman semne, nu daca le storci)da lumea e prea proasta sa inteleaga
Am reușit sa scap de coșuri si puncte negre după ce un medic dermatolog foarte bun mi-a dat un tratament anti-acnee eficient.
Doctorul mi-a dat sa îmi cumpăr tratamentul anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Nu știu ce fel de ten ai tu, dar cremele sunt pentru orice ten, deci nu trebuie sa iti faci probleme. Pe lângă creme te mai sfătuiesc sa schimbi săpunul normal cu un săpun cu ulei pur de arbore de ceai.
La mine diferența s-a văzut la câteva zile de utilizare a produselor, coșurile si punctele negre au început sa se usuce si apoi au dispărut complet.
Îți recomand cu încredere produsele, daca încă ai probleme cu acneea.
Mergi la farmacie si cumpara crema de galbenele e naturala si de calitate.O poti folosi si pentru ten, buze crapate s.a. Daca doresti poti folosi alcool sanitar e bun si acesta.
Aleeexutza întreabă:
DaciaRomania întreabă: