| Teddy7139 a întrebat:

Am un ghiozdan de scoala maro cu roz. Imi place, dar m-am ca, plictisit de el. Dati-mi si mie idei de personalizare. Cea mai tare primeste fundita love struck

Răspuns Câştigător
| alinoovsky a răspuns:

Salut! Eu pe ghiozdanul meu am pus tot felul de tampenii:insigne, ace de siguranta laughing, am cusut fundite si tot felul lucruri care fie nu-mi mai trebuiau sau le-am cumparat special pentru ghiozdan. Sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| hubbelllllll a răspuns:

Poithinking poti sa'i atasezi niste insigne sau poate sa ii pui un papitzoi. coase o fata veseala sau thinking niste fulgi de zapada...big grin

| danaalexa a răspuns:

Da-le colegilor sa se semneze pe elhappy

| Mary496 a răspuns:

Cateva fundite, la fermoar pui un breloc sau ceva de genu.Si nu in ultimul rand, iei un ac de siguranta si daca ai cateva margele poti sa pui pe el, dar se poate si doar asa sau cu mai multe agatate de el

| Hiroshima a răspuns:

Buna. Poti sa cumperi un lant sa il agati, sa pui niste insigne, iar daca te pricepi la desen, poti desena ceva frumos pe el (si ca sa nu regreti, iti propun mai intai sa faci o schita cu creionul, pe o foaie sau chiar direct pe ghiozdan, in cazul in care se vede)
Sper ca te-am ajutat!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un ghiozdan ca si tine dar a meu ii gri cu negru.Si eu m-am plictisit de el. Dar l-am personalizat cu 2-3 insigne pe care le-am cusut manual, una din insigne ii ceva insigna d marijuana, arata fain asa cusut pe ghiozdan.Am pus 2-3 butoane din alea ce se agata. L-am personalizat cu ce am avut in sertare laughing tot felul' si a iesit fain. Mie-mi place.Vezi ce ai printre lucruri si vezi ce poti adauga.