| Andreea1095 a întrebat:

Am un par îngrozitor de uscat și distrus ..Am încercat diverse măști, l-am tuns pana la umeri dar parcă de atunci a început sa cada foarte tare așa ca ultima soluție a fost sa îmi fac luni o programare pentru tratament cu keratina.Am înțeles că după acest tratament parul va cădea foarte puțin dar curiozitatea mea este dacă după acest tratament parul va începe sa crească din nou pentru ca mie de 2-3 ani nu mi-a mai crescut ba chiar s-a scurtat pentru ca s-a ros singur.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Tratament cu keratina pentru îndreptarea parului? Asta nu are absolut nicio legătura cu creșterea parului.
Ai numărat câte fire îți cad intr-o zi? Dacă nu depășesc 20-30 atunci nu trebuie sa intri in panica. E normal sa cada, asta înseamnă ca se regenerează, dacă nu ar cădea ar fi o problema. Ai încercat uleiul de ricin? Loțiunea cu petroleum de la Gerovital? Astea m-au ajutat pe mine. Fiecare par are ritmul lui de creștere, la majoritatea oamenilor creste 1 cm pe luna. Șamponul de la Favisan pentru creșterea parului e bun, eu zic sa îl iei, îl găsești la plasare.

3 răspunsuri:
| hgcl a răspuns:

Alimentatia este cel mai bun tratament.

| jannairets a răspuns:

Ulei de ricin sau cocos. ajuta si e ieftin si mai ales cel de cocos miroase a rai.