anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten care a primit un tricou ce scrie pe el CALVIN KLEIN JEANS, si materialul este foarte bun, are multe etichete, si sustine ca a, avut si certificat de autenticitate, si vrem sa stim care este diferenta intre CALVIN KLEIN, sau CALVIN KLEIN JEANS. Eu nu am haine de marca asa ca nu ma pricep, este aceiasi marca? este piratat? Va rog mult un raspuns cat mai explicit, si daca cunoasteti domeniul, am observat la niste colegii ca poarta EMPORIO ARMANI, sau ARMANI JEANS, care este diferenta? Eu nu am haine de marca si nu cunosc, prea bine.

Răspuns Câştigător
| Rez0o a răspuns:

Sa-ti spon este acelasi lucru decat ca aceasta firma este impartzita in mai multe cum ar fi : Jans, Sport, Elegance etc daca are multe etichete si materialul este foarte bun inseamna ca apartzine acelei firme.

1 răspuns:
| cryssbby a răspuns:

Eu sunt experta in asa ceva am haine de firma si stiu tot...Calvin Klein este un designer care face paltoane, pantaloni... iar Calvin Klein Jeans daca ceri pe net o sa vezi ca iti arata fel si fel de pantaloni si de fapt este acelasi lucru dar daca pui numele lui cu jeans iti arata pantaloni cu numele lui sper ca ai inteles crd ca nu dar daca vorbesti cu mine direct stiu sa iti explic da-mi id tau si iti explic mai pe larg.(fundita.plss)