| Florin123y a întrebat:

Am un prieten care toata ziua se da cu crema pe talpi, si se da piatra ponce! Considerati ca este normal?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este normal dar este de mirare. Romanii sunt pe ultimul loc la igena.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da e fix treaba lui ce face
poate sa se dea si cu crema pe buci in fiecare zi

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Dar tu esti normal ca ai asa un prieten? Ce fel de prieteni sunteti voi? Poate se aranjeaza pentru tine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca isi mai face si dus zilnic eu zic sa suni la spitalul de nebuni ca sigur nu are toate tiglele pe casa.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Daca are talpile aspre si pielea crapa, da, este normal. Chiar necesar. Cu piatra ponce indeparteaza pielea uscata, "moarta". Crema inmoaie talpile si pielea nu mai crapa. Neingrijite, pe linga ca sunt urite, crapaturile pot ajunge la sange si e foarte dureros acest lucru.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna
Da, este normal. Este bine ca se îngrijește si se ocupa de el în fiecare zi. Probabil că face asta pentru a atinge un anume scop, poate se da cu crema pentru a avea picioare mai fine, ori pentru ca are tălpile crepate, sau pur si simplu urmează un tratament de exemplu pentru o ciuperca. Te-ai fi gandit la asta?
E bine sa iti îngrijești picioarele, ce ar fi sa încerci să ai si tu mai multă grijă de picioarele tale ca si prietenul tău, e o idee.
-Iti doresc o seara frumoasa si sper ca te-am ajutat

Întrebări similare