De cate ori iti vine asta in minte, fa altceva, puneti mainile la treaba ca sa nu ai timp sa ti le rozi La mine a functionat + ce a spus Sara, unghiile lungi sunt frumoase si pot sa pariez ca ai vrea sa incerci tot felul de modele.In plus numai esti bebelus.
B a ai sa poti. Nu i asa ca vrei unghii lungi si frumoase? Pune ti asta in cap, foloseste lac incolor amar, si o sa ai unghii lungi. Eu asa am facut dupa 16 ani am scapat de acest tic nervos!
Incearca sa iti pui unghii false o perioada...pe acelea nu le vei putea roade pentru ca te va durea.si in scurt timp te vei dezobisnui de acest obicei si iti vei putea lasa unghiile sa iti creasca lungi.
Eu am incercat tot ce spune Sara, dar in zadar! Pe mine m-au ajutat unghiile false . eu imi doream unghii lungi, dar cum eu le rodeam pe ale mele. mi-am pus false vreo 2 luni si am scapat de tic pentru ca nu puteam sa rod si unghiile false cu gel sa fim seriosi. si acum am unghii naturale destul de dragute
Si eu aveam ticul asta, inca il mai am. Dar foarte putin, si acum chiar se vad schimbari incet incep sa imi creasca unghiile.Sigur vei putea sa scapi de asta.Gandeste`te doar ca vrei unghii naturale si frumoase
Si eu am acelasi tic de cand sunt mica, acum cateva luni am inceput sa-mi reconstruiesc cu gel, si sa stii ca functioneaza incet incet nu-ti mai vine sa le rozi! incearca!
DaciaRomania întreabă: