Este un fel de lac de unghii ceva mai lichid, la farmacie costa 6-7 lei.nu ai voie sa mai folosesti oja in timpul tratamentului
Lotiunea de unghii de la Farmec este o solutie temporara. O poti folosi doar pana cand da rezultate dar apoi, mentine-ti unghiile cu metodele pe care le-am explicat pe indelete aici http://mypsychonails.blogspot.ro/......ls-so.html Cred ca da, lotiunea aia se gaseste si in farmacii - sa citesti eticheta inainte s-o folosesti.
Buna. Iti recomand crema la Source Terapie pentru unghii și cuticule, de la Crabtree & Evelyn. Este foarte buna, reface duritatea unghilor si protejeaza mainile, mai ales pe timp de iarna.
Lotiunea de unghii farmec e buna si se gaseste in farmacii...pentru rezistenta si cresterea estetica a unghiilor mele folosesc un lac de crestere de la yves rocher (aplicat in cam 3-4 straturi iti da si o culoare de trandafir alb)
Ceva care iti ajuta unghiile sa creasca si sa fie mai tari este uleiul de ricin. Il aplici in fiecare seara pe unghii si stai cu el. Costa decat 3 lei