anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am utilizat timp de vreo 3 zile un gel pentru curatarea fetei de la roche possay si de ieri am observat ca mi s-a uscat foarte tare fata, simt ca ma strange si are o textura tare, abia imi mai pot incorda muschii fetei. Zici ca sunt arsa nu alta.Despre ce poate fi vorba? Ce remedii imi recomandati? Va rog frumos, ajutati-ma! FUNDA Ati mai avut vreo experienta asemanatoare?

Răspuns Câştigător
| Lunette a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema, dar am crema de la BIODERMA, Sebium Hydra. Nu e foarte scumpa si se rezolva fata de la prima aplicare big grin. Mie mi-a recomandat-o dermatologul.

8 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Mi-am luat si eu un gel de curatare dar de la Avon, si la mine a fost la fel, eu mi-am mai cumparat apoi si o crema din aceiasti gama (naturals) si a disparut aceasta problema. Mentionez ca crema este hidratanta energizanta si protectoare.

| anonim_4396 explică (pentru HappyCandy):

Ti-a uscat pielea si tie?

| HappyCandy a răspuns (pentru anonim_4396):

Da si foarte tare, in special in zona de nupa nas pina la buze, pealocuri aveam parca si niste cosuri mici uscate, dar sunt sigura ca e de la gelul de curatare

| AikkoxD a răspuns:

Poţi folosi miere/lapte/ulei de măsline în locul cremelor. Au efect dublu.

| Xenya a răspuns:

Poti sa iti aplici o crema de galbenele si sa stai cu ea toata noaptea pe fata.Pentru curatarea fetei in generel poti folosii ceaiul de musetel, este mult mai sanatos! tongue

| SinfulDesire a răspuns:

Sau te poti duce la un medic dermatolog

| Mandy693 a răspuns:

O masca de fata sau o crema de fata hidratanta.

| anonim_4396 explică (pentru Mandy693):

Ce masca/crema imi recomanzi?