| EUSIATIT a întrebat:

am vazut ca ati facut putina reclama l a un parfum de la avone [RARE PEARS] sincer m am uita pe brosura avon campania 2 si nu am gasit o imi sp cineva?/ pls merci

Răspuns Câştigător
| eek a răspuns:

Parfumul de la avon - rare pearls e un parfum semnat de andreea raicu si este disponibil din campania3 2010

11 răspunsuri:
| EUSIATIT explică:

Merci frumos [ eek ]o sa urmaresc sa vad daca e supper.

| anka a răspuns:

@eek ai raspuns gresit. Parfumul pe care il prezinta (nu il semneaza ca doar nu l-a facut ea) Andreea Raicu este in brosura 4 si se numeste Eternal Magic.
http://www.cosmeticeavon.net/index.php

| anka a răspuns:

In catalogul 3 Rare Pearls e la pagina 112 si costa 61. 99 roni. Poti sa vezi catalogul 3 aici: http://produse-avon.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

| EUSIATIT explică:

M am informat in camp 4 este acel parf {RARE PEARS] pag 59 si [ETERNAL MAGIC]pag 55 oferta super la pret merci oricum ptraspunsuri

| iulia_5454 a răspuns:

Miroase foarte bine, e persistent, a mai fost acum cativa ani in brosura si abia astept sa il cumpar(nu fac reclama, nu sunt reprezentant)

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ati fi putin mai atente ati vedea ca in brosura 2 la pag 100 este perle rare la pret de 61. 99 intr-adevar, insa in brosura 4 va fi la pret de 52. 99

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rare pearls se gaseste in brosura 4, iar eternal magic cu imaginea andreei raicu apare in brosura 3. daca te intereseaza astept un add pe mess. te astept! am si alte oferte pentru tine

| bianca_1917 a răspuns:

Rare pearl semnat de andreea raicu:Ostraight face
eternal magic e semnat de andreea raicu...
ambele le poti vedea in campania 3
deci vreau sa le contrazic pe cele dinaintea mea eternal magic debuteaza in campania 3 nu in 4...bafta la cumparaturi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apare in campania 3 la pag 112 si e 61. 99 ron 50 ml. eu ti as recomanda sa te inscrii ca si reprezentant si o sa l ai mai ieftin. merita pe bune. mai ales daca ai prietene care folosesc avon. daca vrei sa ti mai dau niste informatii putem povestii pe mess : ingrid_t2003@yahoo.com.ar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine doreste sa se inscrie reprezentant Avon poate sa intre pe id-ul florimar_1968@yahoo.com