Da, tocmai ce m-am vopsit si eu.
In primul rând ti as recomanda sa mergi la salon, te costa, dar e ceva sigur.
Daca totusi vrei sa o faci acasa, iti cumperi decolorant si oxidant de 12%. Îl lasi un timp pana vezi ca actioneaza pe tot parul,sa nu rămână portocaliu sau galben închis,ar trebui sa fie un galben foarte foarte deschis ca sa prindă acel gri,eu am fost deja vopsita cu un blond platinat si am dat peste cu vopsea blond cenustiu si a iesit superb. Deci tie asta iti pot recomanda,decolorarea,dupa foloseste neapărat balsam, masca si solutie pentru varfuri deteriorate, roase, fiindcă decolorantul arde si distruge parul, astepti cam 1 saptamana (depinde cat de repede iti creste parul, daca iti creste foarte repede dupa 4 zile poti sa te vopsesti, daca iti creste mai greu dupa o saptamana e perfect) sau chiar mai mult, sa posta "respira"Putin si parul tau. Dupa aceea te vopsesti
.
Bafta!
Https://ladys.ro/......-4268.html eu am folosit asta dupa ce m-am decolorat pana la blond pui!
Buna.E sunt blond deschis cenusiu.Nu iti va iesi acea nuanta de gri decat pe un blond deschis.In nici un caz blond inchis.Pentru blond deschis trebuie sa te decolorezi, iti vei degrada parul, dar cred ca stii deja asta. Daca ai parul natural, foloseste pudra decoloranta cu oxidant de 9%, ar trebui sa iti iasa un galben pui pe care sa prinda cenusiul. Oricum nuanta de cenusiu se duce dupa cateva spalari si ramane blond.
Eu am avut toate culorile brunet, roscat, blond suvite, ba facute la ssalon ba acasa.Fa-te blonda doar daca iti place cu adevarat culoarea asta si te caracterizeaza si esti decisa sa poti multa vreme pentru ca o sa iti arzi parul pana vei ajunge la un blond deschis.Totusi,ai un avantaj, daca nu iti alegi un blond pretentios(cum e blond cenusiu de exemplu), iti poti vopsi doar radacinile lunar, spre deosebire de brunet si roscat care trebuie reimprospatata culoarea lunar pentru a nu arata ingrijit.Bafta in obtinerea blondului, nu uita ca este o culoare superba care nu se potriveste oricui, si nu schimbi in functie de moda. Daca mai ai intrebari iti raspund cu mare drag*