anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca in multinationale,chiar,femeile poarta sandale. Barbatii ce alternative au pentru birou? Vazusem un fel de papuci din piele, mi s-au parut destul de ok

8 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Depinde de ce cod de tinuta are firma. Unele impun ceva mai formal, altele is mai relaxate.

| gabicoo a răspuns:

Șlapii de spumă!
laughing

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Sandalele sunt indicate pentru aerisirea piciorului. Bărbații poartă și pantofi sport foarte ușori pentru comoditate.
CEO-ul care impune un anumit fel de încălțăminte este dus cu pluta, nevrând sau neputând să înțeleagă faptul că profesionalismul nu este anulat de o pereche de șlapi sau sandale.

| NLS a răspuns:

La noi in firma (o mica multinationala din Germania ) un anumit tip de incaltaminte este optional la birou.
Putem purta ce dorim, fie incaltamintea noastra, fie ne comandam din catalogul firmei cu care lucreaza compania noastra: slapi, sandale, botine sau pantofi cu perforatii, etc

In momentul in care coboram in productie, toata firma e obligata sa poarte pantofi de protectie (sunt permise 3 clase de protecție), deci acolo nici vorba de slapi.

In schimb la o filiala de-a noastra, toate muncitoarele lucreaza in slapi, la birou optional, in productie obligatoriu.

| Vântulalb a răspuns:

Nu stiu la ce sopui tu papuci. Dar exista pantofi usori de vara, cat si sandale din piele pentru barbati.

| gabriel2004o a răspuns:

Hmm
O pereche de Vans chiar au o aerisire bună și sunt și eleganți

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Femeiile trebuie sa stea pe tocuri nu in slapi ca la plajă.