Hehehe, ca sa fiu cinstita pan` la capat, eu n-am intrat pe intrebarea ta ca sa persiflez ideea in sine de cosuri pe fund, am intrat ca sa scriu Clearasil, adica alta firma decat farmec, pentru ca am eu un dinte pe astia de la farmec, nu stii tu, o disputa legata de pistrui.
Permite-mi sa repet: Clearasil este solutia, farmec nu!
Aroma? aaaaa aroma de George Orwell, ca doar el a venit prima oara cu formula Big Brother, cred...
Pe cand romanii rulau in PrimTime Big Brother, am vazut o secventa care te-ar putea ajuta. Era unu inalt Ernest si unu mic Soso. Ala mic avea cateva cosuri pe fata. Ala inalt avea cateva cosuri pe fund. Big Brother stia tot! Ala mic avea Clearasil, un tubulet alb-albastru. Ala inalt avea nevoie.
Intr-o zi, Ernest si-a dat hainele jos, toate, si si-a pus un sort de bucatarie, lasandu-si expusa zona cu cosuri. A luat Clearasil-ul lui Soso si si-a pus pe fund. A umblat prin casa Big Brother in sortul debucatarie cateva ore si cu fundul varuit. Dar a functionat!
Ernest a zis ca a scapat de cosuri. Soso, insa, a scapat de crema.
In concluzie, ca sa scapi de cosuri, inscrie-te la Big Brother, da hainele jos, pune-ti sort bucatarie, fura crema Clearasil si umbla cu fundu` varuit de crema aprox o zi. Efect garantat!
Stiam eu ca cineva de pe TPU tot o sa ma scoata din impas!
Clearasil sa fie! Ce aroma?
Hehehe, ca sa fiu cinstita pan` la capat, eu n-am intrat pe intrebarea ta ca sa persiflez ideea in sine de cosuri pe fund, am intrat ca sa scriu Clearasil, adica alta firma decat farmec, pentru ca am eu un dinte pe astia de la farmec, nu stii tu, o disputa legata de pistrui.
Permite-mi sa repet: Clearasil este solutia, farmec nu!
Aroma? aaaaa aroma de George Orwell, ca doar el a venit prima oara cu formula Big Brother, cred...
E vreo gluma, sau ce? Chiar ai vrea sa te plimbi pe plaja in tanga, mandrindu-te cu funduletul tau de Adonis?
Da! De ce nu? Daca Mazare si Botezatu pot sa faca valuri pe plaja in tanga de firma, inconjurati de parasute de la FTV, desi au niste burti de bere de te umfla rasul, eu care am ceva mai plat abdomenul de ce sa nu pot?
Imi place raspunsul tau ironic si il aprob partial..si totusi eu zic mai bine sa lasi pantalonii scurti pe tine, nu e nevoie sa-ti admire toata plaja funduletul neted, oricum m-am distrat citind intrebarea ta!
Sunt convins ca vreau! La indicatia medicului, nu cu ganduri pidosnice...
Cica am nevoie de radiatii UV intense pe nervii sciatici cand ma dor, din cauza ca am o vertebra nitel ranforsata, si se stie ca nervii sciatici trec taman prin fese, acolo e problema!
Eu tot cred ca faci misto de noi Adica.WTF?! La inceput, cand citeam intrebarea eram convinsa ca e vorba de o fata!
De ce? Fetele sunt atat de napraznice incat sa-si puna tanga daca au fundul plin de bubite? Oh, God!
Da,cum zici tu
Pentru inaltarea spirituala a fundului tau si maxima jubilare cand o sa umble in tanga, da-l cu tinctura de iod si pe deasupra cu tetraciclina unguent, ticntura usuca iar tetraciclina grabeste vindecarea si hidrateaza cumva, sa nu-ti mai ramana cratere
Incalzeste niste apa la 1000 de grade baga-ti fundultetul acolo si o sa scapi de problema