| AndreiDoMino a întrebat:

Am vazut cu multor femei le plac barbatii cu par pe ei. De ce?

52 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Frustrat mai esti.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru TreiSurori):

Ba chiar deloc, insa vad ca pe tine te deranjeaza ceea ce zic...Ai sters pana si poza de la avatar pe TPU... laughing

| KellyGreen a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Si asta inseamna ca trebuie sa va certati? parca sunteti amandoi niste copii de 3 ani carora nu le convine ca nu au aceeasi parere. Oricum va rog mult de tot sa incetati pentru ca va faceti de ras, daca vine cineva si citeste mini-lupta voastra e pe burta de ras.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru KellyGreen):

In cazul asta ma bucur ca cineva se amuza laughing In plus nu consider ca ma fac de ras. thinking
E doar una din multele pitipoance care nu-si dau seama ca sunt pitipoance.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru KellyGreen):

Si-a schimbat pana si avatarul pe mess + TPU laughing Urmeaza Facebook smug

| Steff52 a răspuns:

Fiecare dupa gusturile lui.Mie una nu`mi place sa vad barbati prea parosi.Mi se pare scarbos happy.Iar daca un barbat este epilat nu inseamna k e neaparat gay.Acuma depinde si de cmportamnetu lui happy. Dupa parerea mea barbatzii care se epileaza sunt mai atractivi.

| JoJo a răspuns:

Eu urasc parul pe corp la barbati, nu-l accept decat pe cel din cap si de pe picioarelaughing Asa ca nu sunt una dintre cele pro!

| Rockăr a răspuns:

silviu, katyBarbie are dreaptate cu primul raspuns.etichetezi oameni pe care nu ii cunosti.Referitor la intrtebare:sunt contra, ma rog acum depinde. Acum sa nu ma faci si pe mine pitzilaughingSi terminati cu cearta asta:*

| Rockăr a răspuns:

Fiecare cu parerea lui!

| TreiSurori a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Nu am sters, am schimbat. Daca tu esti urat si nu iti faci poze nu inseamna ca altii nu isi pot schimba pozele.

| TreiSurori a răspuns (pentru Rockăr):

Pentru frustratu` ala toate femeile sunt pitipoance.
probabil l-a lasat o pitipoanca cu ochii`n soare si na..se razbuna. Tristsad

Awwww, mi-a fost dor de tine :))
Sunt tentat sa iau pozica ta si sa adaug un "Le Mooo" :)).
Cum am mai zis, pentru a fi frumoasa nu trebuie sa ai buze roz si par decolorat :P

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru Rockăr):

Metrosexual = persoana care e obsedata de felul cum arata.
Un barbat care se epileaza COMPLET e obsedat de felul cum arata, nu am dreptate?
Deci, din afirmatiile alea de mai sus inseamna ca un barbat care se epileaza complet = metrosexual.

Acum, a eticheta persoane...In primul rand a fi metrosexual nu e o insulta. Cum unii sunt emo, altii manelisti, altii rockeri, unii sunt metrosexuali thinking

| Rockăr a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Mdea ma roglaughing

Zcuze draguta, razbunarea e pentru prosti happy
In plus nu ma atrag pitipoancele thinking

| PsihiG a răspuns:

Salut Andrei pai majoritate femeilor le plac barbatii cu par deoarece asta este noua moda ...cica big grin dar depinde acum de sentimentele femeilor.

| pwp a răspuns:

Nu stiu...asta e natura noastra big grin
Dar nu tuturor... unora le plac metrosexualii.
Dar daca ar fi sa aleg, as alege un barbat cu par, nu unul chel tongue

| Aleeeeeeeeee a răspuns:

Eu am 20 de ani si nu suport par pe piept da sa nu incercati sa va luati pe piept ca faceti o prostie eu am facut aceasta prostie si pe picioare

| Aleeeeeeeeee a răspuns (pentru AlexandruChiser):

Eu sunt tot baiat si mie mi-a fost rusine sa ies asa prin oras asa ca mam epilat si pe piept si pe picioare si am facut o mare prostie

| Marius_Bojani_1993 a răspuns:

Eu zic asa : eu is inalt, brunet si creol si am par pe piept si pe picioare si nu am avut probleme in dragoste sau xxx! fetelor, barbatul e barbat si femeia e femeie! hai sa ne epilam toti barbatii din lume, si femeile sa-si lase parul sa creasca x_x rolling on the floor))) ce ziceti? laughing))

| Villy21 a răspuns:

Nu cred ca are o importanta prea mare ca este sexy sau nu, ca ar putea fi scarbos cum spun unele fete de aici... gusturile nu se discuta... dar eu garantez ca daca iti place baiatul si el stie cum sa te atraga nu vei tine cont ca acesta are sau nu par pe piept, picioare, brate, etc. (P.S. cel putin din experienta mea big grin )

| CosminC86 a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Las-o frate pe fetita aia paralela. Aia habar n-are ce inseamna un barbat adevarat. Probabil i-a fost inveninata mintea de Iulia Labu.

Întrebări similare