| Lost In Your Smoke™ a întrebat:

Am vazut intr-o revista ca parul trebuie spalat cu apa calduta nu fierbinte.De ce? Cu ce afecteaza apa foarte calda parul? Si ce as putea folosi pentru caderea parului? Merci:*

6 răspunsuri:
| Andre a răspuns:

Api pate sa te doara la radacini doar atat ti-e nu ti se intampla nimic decat te frige iar pentru caderea de par foloseste un balsam ca sa ti se ingroase eu atat stiu

| Lollidella a răspuns:

Apa fierbinte usuca scalpul si de aceea parul se va ingrasa mai repede pentru ca scalpul secreta mai mult sebum happy Asta am citit intr-o revista happy Si chiar asa si este, ca si eu uneori il spalam cu apa cam fierbinte si se ingrasa foarte repede dar acum il spal cu apa calduta si nu se mai ingrasa asa repede happy

| Yang a răspuns:

Tu rezisti sa te speli cu apa fierbinte? Eu nu de ce simplu pentru ca apa fierbinte iti arde scalpul si degradeaza firele de par, apa fierbinte intensifica procesul ingrasarii parului de aia daca te speli astazi maine arata urat.Caderea parului este normala atata timp cat sunt cca 100 de fire pe zi din cate am auzit, exista in farmacii in functie de tipul de par creme, uleiuri, balsam impotriva deteriorarii si caderii parului un rol important il are si alimentatia, stilul de viata, alte posibile cauze stress-ul cotidian faptul ca il tii legat toata ziua mai trebuie lasat liber sa respire, foloseste o perie de lemn cele de plastic iti rup firele de par si cand e ud parul nu se piaptana foloseste balsam ajuta sa nu se incalceasca prea tare

| T30D0RA a răspuns:

E ceva normal daca iti cade parul.

| iuli a răspuns:

Daca speli parul cu apa fierbinte se ingrasa si cade mai usor. Pentru caderea parului iti sugeres un sampon de la Vichy sau Clear

| Dutzy a răspuns:

Este normal sa pierdem aprox. 50 de fire pe zi. Sincer, si eu ma lupt cu aceasta problema. Nu cred ca balsamul ajuta foarte mult la asta, incearca mai bine ceva naturist tongue