| Fury a întrebat:

Am vazut la teleshopping un fel de placa rotativa numita "Instyler". Dupa reclama mi se pare ff ok, dar nu prea cred ca este asa. Oare exista posibilitatea sa mi-o dea pentru a o testa mai intai, ininte de a o cumpara. Adica sa ii fac un test sa vad daca merge la mine, ca sa nu arunc banii degeaba. Sau sa o pot returna daca nu functineaza? Ca am auzit de la unii ca dupa ce itit faci parul cu chestia aia nu e nici o diferenta, ma gandesc ca poate depinde de par.
Stiti ceva? Oare se poate?
Inca ceva
http://www.youtube.com/watch?v=rX8OCQdEmwc&feature=relat ed
uitati-va aici. La tipa asta a functionoat si parul a iesit grozav de misto (scuzati exprimarea), dar unii spun ca nu au observat nici o diferenta. Cred ca depinde de par, de aceea as vrea sa-l incerc dar nu stiu daca se poate. Cineva din Iasi cu unu din asta care ma poate lasa sa vad daca merge;;)? Sau macar il pot incerca undeva la un magazin sau mi-l dau pentru cateva zile aia de la teleshopping ca un fel de "free trial"?

38 răspunsuri:
| LooreXd a răspuns:

Eu am cumparat si e foarte buna ♥

| clauditza1999 a răspuns:

Eu mi-am luat-o si sa stii ca nu e foarte grozava dar face diferenta destul de mare, ideea e ca o am de ieri si nu stiu prea bine sa o folosesc eu sunt multumita si in caz ca ti se strica are garantie pe 12 luni

| elena6 a răspuns:

Buna! Si eu imi doresc foarte mult aceasta placa de par dar imi este cam teama sa o achizitionez, nu stiu cat este de buna sau cat o sa tina. Am citit parerile voastre si nu stiu ce sa zic...sunt si mai confuza. Problema mea este urmatoarea: pe okazii.ro sunt multe persoane care vand aceasta placa de par si mult mai ieftin ca la teleshoping. Si-a cumparat careva aceasta placa de pe alt site decat de la teleshoping? As dori sa stiu daca sunt la fel. Cele de pe okazii sunt made in China si sunt importate din diferite tari. Placa de la teleshoping in ce tara a fost fabricata?

| Pupcutz a răspuns:

Eu am cumparat placa Instyler si sunt foarte multumita de ea, si chiar nu iti arde parul ca celelalte placi de par...si nu este chiar asa de scumpa, mai bine dai un ban si te bazezi ca o sa ai tot parul in cap decat sa te zgarcesti...winking

| Henrietta_2580 a răspuns:

Eu in urmatoarele 5 min dau cu placa de pamant si asa le-o trimit. Cum am incercat-o cum mi s-au si tocit perii.

| Teleshopping_Produse_1983 a răspuns:

Instyler - Peria de par rotativa vazuta la TV - 50% reducere + Livrare gratuita

Produse teleshopping cu 50% reducere: Kosmodisk, Relax and Tone, Vibratone, Ab Tronic X2, Magic Bullet, Instyler, Go Duster, Bullet Express, Paint Zoom, Celluless, Go Duster (cosmodisk, teleshoping, relax tone, kosmodisc,). Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara.http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641
http://reduceri50.blogspot.ro/

| Lepindea_Ioana_1995 a răspuns:

Buna si eu mi-am achizitionat placa de par instyler prin noiembrie 2011. La televizor mi s-a parut foarte ok dar sa stiti ca asa e si in realitate.Eu am parul foarte cret si imi place cum il intinde. Sunt foarte multumita de ea.