Daca te referi la photoshop site-ul asta e foarte bun
www.picmonkey.com
stanga: edit a photo
incarca poza ..tot stanga click un ruj
acolo cauti eye tint si iti modifici culoarea
in cazul in care la asta te-ai referit
numai bine;)
Tu zici acum de poze, nu? :D.
Incearca pe site-ul :
http://www.taaz.com/
Este destul de bun, trebuie doar sa incarci acolo poza ta [ sa fie o poza clara cat de cat ] si incepi!
Succes!
Pai folosesc lentile colorate
Du-te la un magazin special si cumpara.
Desi nu sunt prea sanatoase.
Buna.
nu stiu la ce te referi, probabil isi pun lentile, sau isi modifica pozele uite un program de modificat, ti poti face ce culoare vrei www.taaz.com
:-? sper ca te-am ajutat, nu am inteles prea bine ce ai vrut sa spui.
Pentru ati schimba ochii e nevoie sa faci o operatie foarte scumpa, e posibil ca acele persoane care poate lentile sa aiba probleme cu ochii si sa isi fi ales ei o culoare anume la lentile, ai inteles?
Intra pe www.taaz.com,aici poti modifica poza foarte usor.
Sper ca te-am ajutat.
Funda:*?
Poti sa cumperi de pe net programul photo instrumentu este de folos de a schimba culori la aproape orice sau sa iti faci fata fara ccosuri fara sa se vADA sau sa iti modifici traasaturile sa te faci mai gras/ slab cu forme. a doua solutie. ar fi sa inveti cum se foloseste photoshopu si acela este de folos dar trebuie sa inveti cum se foloseste ca e cam complicat uite eu ajutt un membru de ffamilie. si foolosesc photoshopu pentru. sit-uri sau pentru programe. ( ex: facebook e facut pe photoshop ) sper ca ti-am fost de folos eu programele astea le folosesc. bineinteles ca mai folosesc si altele dar astea doua sunt foarte bune :* ssper c a ti-am fost de folos :* o zii placuta