| DennySa660 a întrebat:

Am vazut mereu la tv si altele ca atunci cand iti faci o masca de fata, iti pui doua felii de castraveti pe ochii.Care este rostul castravetilor?

Răspuns Câştigător
| DezdemonaM a răspuns:

Pai iti face pielea mult mai fina, crede-ma am incercat...

| DennySa660 explică (pentru DezdemonaM):

Si pot sa mii pun chiar daca nu am masca de fata? Daca da cum procedez imi dau cu o crema de fata inainte?

| DezdemonaM a răspuns (pentru DennySa660):

Nu...te speli bine pe ochi cu apa si sapun te stergi cu un prosp si apoi cum preatesti castravetele: il clatesti, il tai, ai gria sa fie mai marisor doar 2 felute si te intinzi pe pat sau unde vrei tu si tii pui pe ochi stai intinsa vreo 20 de minute si apoi poti face cum fac eu cat stau cu castravetii, la frigider exista o punga speciala pentru ochi cu apa... dupa ce s-a racit putin nu prea tare iti pui punga pe ochi si stai intinsa 30 min.INCEARCA SA STII CA DA ROADE!

| DezdemonaM a răspuns (pentru DezdemonaM):

AAAA si inca ceva te sfatuiesc sa folosesti cel; elalte masti pentru fata daca vrei iti dau adresa mea de mess si mai vorbim iti spun tot ce te intereseaza despre masti si ale chestii

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iti revigoreaza pielea din jurul ochilor

| christabell a răspuns:

Calmeaza ochii obositi, iritati.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Castraveti conti ceva ce estompeaza cearcanele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hidrateaza pielea sensibila din jurul ochilor.

| temugin a răspuns:

Sa nu-ti intre prostia in ochi!

| Killer200 a răspuns:

Iti hidratau ochii big grin

| whitesensation a răspuns:

Rostul castravetilor este de a iti proteja constiinta de felul in care arati cand ai masca aia pe fata. funda?

| abc11 a răspuns:

Castavetii sunt pentru relaxarea si hidratearea ochilor mai ales dupa o zi de munca

| HeLLoKiittyGirl a răspuns:

Buna!

Castravetii te ajuta sa scapi de cearcane si iti fac ochii mai luminosi si mai frumosi.