Si pot sa mii pun chiar daca nu am masca de fata? Daca da cum procedez imi dau cu o crema de fata inainte?
Nu...te speli bine pe ochi cu apa si sapun te stergi cu un prosp si apoi cum preatesti castravetele: il clatesti, il tai, ai gria sa fie mai marisor doar 2 felute si te intinzi pe pat sau unde vrei tu si tii pui pe ochi stai intinsa vreo 20 de minute si apoi poti face cum fac eu cat stau cu castravetii, la frigider exista o punga speciala pentru ochi cu apa... dupa ce s-a racit putin nu prea tare iti pui punga pe ochi si stai intinsa 30 min.INCEARCA SA STII CA DA ROADE!
AAAA si inca ceva te sfatuiesc sa folosesti cel; elalte masti pentru fata daca vrei iti dau adresa mea de mess si mai vorbim iti spun tot ce te intereseaza despre masti si ale chestii
Rostul castravetilor este de a iti proteja constiinta de felul in care arati cand ai masca aia pe fata. funda?
Castavetii sunt pentru relaxarea si hidratearea ochilor mai ales dupa o zi de munca
Buna!
Castravetii te ajuta sa scapi de cearcane si iti fac ochii mai luminosi si mai frumosi.