| madycoco a întrebat:

Am vazut o geanta la un targ de haine din orasul meu big grin e 55 de lei si stiu ca la aceste targuri in general sunt genti de piele. E posibil sa coste doar atat si sa fie de piele?

12 răspunsuri:
| dutzaaaa a răspuns:

NU! CLAR NU! ii o imitatie mai mult ca sigurbig grin

| Blablabla_8623 a răspuns:

Da e posibil. Uita-te si unde e fabricata si asigura-te daca nu are cusaturi proaste sau altceva.

Succes!

| madalynamadyy a răspuns:

Bineinteles funda?

| Ðεεα • ♥ a răspuns:

Bunăăăă!
Păi ce pot să-ţi spun înafară de faptul să mergi să verifici şi să te asiguri că nu e imitaţie...
Totuşi doar 55 lei, să fie din piele... mă îndoiesc, probabil o imitaţie!

| Cherry56 a răspuns:

Da, uitete pe eticheta trebuie sa scrie leather daca nu scrie inseamna ca e din inlocuitor

| AnimeLoveyGirl a răspuns:

Nu prea cred...

| madycoco explică:

Multumesc :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In nici un caz.

| ana99girl a răspuns:

Da se poate dar fi atenta cum le alegi ca se pot rupe repede. Eu mi-am luat o gianta de piele la 80 lei si era foarte buna.Am vreo sansa la FUN DITZA?

| Nicoleta a răspuns:

Hmm.eu cred ca da, mai ales ca e de la un targ, nu dintr-un mall.

| lavynika a răspuns:

Nu cred ca este din piele la pretul asta, poate fi o imitatie de piele. Dar nu prea conteaza asta, conteaza sa fie cusuta calumea, sa nu miroasa a piele sintetica, sa fie draguta si sa ai la ce sa o porti.

| monica1234 a răspuns:

Pai se poate sa fie genti de piele la 55 lei dar depinde cum e lucrata geanta si depinde ce calitate are captuseala.In fond acest pret depinde in totalitate si de marimea gentii.