| sopranaCadaverica a întrebat:

Am vazut pe un site de imbracaminte o categorie numita "rochite de baie, pentru plaja".

Intrebarea mea e daca practic intri in apa cu o asemenea rochita ori o porti doar pe uscat?!

(As fi ridicola daca nu as purta chilot+sutien, si as intra in apa cu o rochita subtire, scurta, in bretele?)
Fara raspunsuri rautacioase va rog. Merci

4 răspunsuri:
| WhatABeautifulDay a răspuns:

Pai daca nu ai purta costum de baie sub ea nu ar deveni transparenta dupa ce e uda?

Ciudat nu e, am mai vazut femei care intra in apa cu rochii de plaja, dar daca vrei sa inoti si e foarte lunga e posibil sa te incurci in ea.

| Raven a răspuns:

Le-am văzut pe bonprix, am observat că le cumpără multe femei (din comentariile lor), mai ales cele care vor să mascheze diverse imperfecțiuni. Nu cred că ai fi caraghioasă, fiecare se îmbracă pe plajă cum poftește, bikini, tankini, rochie, topless.
Totuși, dacă vrei să iei de pe bonprix, eu am cumpărat costum de baie de la ei și materialul nu mi s-a părut la fel de elastic și de calitate ca cel de la Triumph.

@WhatABeautifulDay, materialul rochiei este identic cu cel al costumelor de baie, de fap arată ca un costum de baie întreg care are și fustă.

| Andreeush a răspuns:

Dacă ar fi fost ridicilă nu s-ar mai cumpăra, nu crezi?

| Adry05 a răspuns:

Nu mi se pare ridicol deloc, ba chiar mai dragut si decent fata de alea cu 3 sfert de fund si sani pe afara. Numa sa nu te incurce la bronzat.