La farmacii, posibil. În rest, am văzut în magazine d'astea, mall-uri sau ce alt supermarket/hipermarket ai tu în oraş. La raionul cu produse cosmetice sau vopsea. Şi bineînţeles că se duce la spălare, dacă nu la prima, atunci la a doua, în funcţie de nuanţa părului tău.
Hair chalk. E ciudat, dar am văzut în unele librării, nu în toate. În rest, găseşti în hipermarket-uri, sau unele farmacii. Un set are 10 bucăţi şi nu costă mult, maxim 25 lei.
Ştiu scumpa, dar ceea ce nu ştiu este unde găsesc, la farmacii da? Şi încă ceva, se duce la spălat, nu?
Mulţumesc mult, scumpo! :* :*
Nu ai pentru ce, mă bucur că te-am ajutat
La farmacii, posibil. În rest, am văzut în magazine d'astea, mall-uri sau ce alt supermarket/hipermarket ai tu în oraş. La raionul cu produse cosmetice sau vopsea. Şi bineînţeles că se duce la spălare, dacă nu la prima, atunci la a doua, în funcţie de nuanţa părului tău.
Nici nu trebuie, treci şi fă-ti temele şi nu mai sta pe PC şi nu mai răspunde dacă nu şti, scumpo.
Ps. Cred ca vin de joi. Cred! Sper ca A-ti rămas azi pe afară ))))) pa-pa si nu mai scrie aici!
Acea creta sa numeste piatra de vopsea, este mult mai putin daunatoare decat vopseaua, ba din contra, are un efect pozitiv care te ajuta la piele. Se poate gasi in orice farmacie, si se numeste piatra de vopsea si sunt diferite game, incepand cu A1 si B3.
MissKattyBlack întreabă:
anonim_4396 întreabă: