| Mara6392 a întrebat:

Am văzut un video unde zicea că apa cu rozmarin este un tratament eficient împotriva căderii părului. Este adevărat?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Căderea părului poate fii genetica sau că urmare a cancerului, deși e un mit

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, și apa sfințită.

| Ilovedinero a răspuns:

Unei prietene i-a ars scalpul. Aveti grija fetelor ci experimentele de pe internet

| Skarr a răspuns:

Daca iti cade parul si e genetic sau de la stres nu prea ai ce sa faci.
Sunt unele samponuri anti cadere sau "solutii magice" dar nu stiu cat de mult te ajuta.
Stiu o fata care a pierdut mare parte din par de la stres si dupa ce a rezolvat problema asta si a revenit si parul.
La fel stiu un baiat care oricat a Incercat sa isi dea cu de toate si nimic nu a functionat

| Ararat a răspuns:

Nu stiu de ce ma ignora RAY.
Dar poate sa cada si din cauza stresului sau alimentatiei proaste, nu are doar cauze extreme.
Mie imi face bine apa de rozmarin, dar daca ai carente alimentare degeaba faci tratamente.

| Simpatic a răspuns (pentru Ararat):

Si tie iti pasa de ce te ignora un oarecare de pe TPUwinking
aici sunt mai multe feluri de frustrati
unii jignesc fara motiv de exemplu
genul asta de prostalai tari aici, in realitate daca le dai o palma plang si se duc la mamica sau la politie

| Ararat a răspuns (pentru Simpatic):

Nu imi pasa neaparat, dar voiam sa ii raspund la comentariu si ma miram ca ma are la ignor ca nu cred ca am vorbit cu el vreodata.

| Simpatic a răspuns (pentru Ararat):

Nu i-a placut ce ai scris in vreun comentariu, mi se mai intampla si mie asta sa fiu blocat.
Si eu ii blochez pe cei care ma irita aducand injurii fara motiv, dar cum ziceam o multime de terminati care intra drogati si se dau mari, motiv pentru care nu ma injur cu ei ci le dau ignore, daca am fi fata in fata nu ar apuca sa zica chestii de astea, in fine unii se cred mai tari decat niste tocilari ce sunt de fapt.
Pe aceasta cale multumesc cristinei ca mi-a tolerat multe iesiri, dar toate din cauza unora ca acest meltean nr.1 din Timisoarawinking

| RAY a răspuns (pentru Ararat):

Dar poate sa cada si din cauza stresului sau alimentatiei proaste, nu are doar cauze extreme.
da

| RAY a răspuns (pentru Ararat):

Nu il baga in seama pe acel user e drogat de asta reactioneaza asa