Bună!
O piele sănătoasă şi prin urmare cu un coeficient de elasticitate adecvat, începe cu o dietă sănătoasă şi variată. Şi apa are un rol important în menţinerea nivelului optim de elasticitate al pielii. Bea cât mai multe lichide, în special apă. Cofeina creşte riscul apariţiei vergeturilor.
Vergeturile pot fi rezultatul unor deficienţe nutriţionale. Consumă alimente cu un rol important în menţinerea sănătăţii pielii:
alimente bogate în zinc: nuci, alune, peşte, vitaminele A, C, D: morcovi, citrice, lapte, proteine: ouă, carne slabă.
Te pup!
Bună.
Nu mai scapi de ele, asta este.
Învață să mănânci și practică un sport.
Pa, pa.
Scuza-ma ca zic, dar pentru userul anului dai niste raspunsuri cam idioate. Nu stiu de ce Ele dispar singure daca nu mananci mult si slabesti, asta e ceea ce am vazut. Nu stiu foarte sigur. Dar nu spune ca nu dispar niciodata pentru ca nu este vorba de vergeturi albe si vechi!
Bună.
Poftim?
Privește mai bine pielea, cunosc mai bine decât tine și pe deasupra am fost și cadru medical.
Nu sunt idioată în răspunsuri, te rog frumos!
Pa, pa.
Privesc pielea de 2-3 zile, cand am slabit 2 kg. Ele au inceput sa dispara si mai am doar 1-2 pe partea stanga a burtii. Ele pot disparea si singure, fara operatii si in nici un caz nu exista nici o solutei sa scapi de ele.
Bună.
Chiar mă crezi naivă? Cum să dispară dacă pielea nu mai este intactă?
Rămân urme albe, dar tot vergeturi se numesc.
Pa, pa.
Nu vor disparea dar o sa se faca albe,adica aceeasi culoare ca pielea ta si nu o sa se mai cunoasca doar daca te uiti foarte atent.
Daca vrei poti sa iti cumperi creme pentru vergeturi,nu stiu daca functioneaza pentru ca nu le-am incercat.
Stai linistita, multe fete au vergeturi, si eu am
Dar incearca sa iti faci "ordine" in stilul tau de viata adica mancare si sport. Da, se fac de la ingrasare sau slabire brusca, trebuie sa ajungi la kg potrivite pentru tine si sa te mentii la acel nivel si nu o sa-ti mai apara altele.
Vergeturile dispar foarte greu, sau nu dispar deloc. Mie de la cresterea brusca mi-au aparut pe spate destul de multe, pielea intinzandu-se foarte mult intr-un timp scurt. Stiu ca e destul de inestetic, dar poti trai cu asta...
Am folosit si eu o crema mai de mult, dar crede-ma ca e fara folos. Cred ca cel mai bun tratament impotriva lor este soarele, incerca sa stai cat mai mult cu ele la soare, vei fi surprinsa cat de neobservabile vor deveni atunci.
Imi spusese un doctor si de niste injectii care au aparut atunci, dar nu stia nici el daca au vreun efect.