Fara decolorant, iti arzi parul, mergi mai bine la un salon, iti vor retusa ei culoarea, nu mai incerca mai stiu eu ce minuni sa nu patesti altceva.
In cazul de fata solutia e sa te vopsesti din nou un blond foarte deschis de la Palette sau Garnier, nu te as sfatui decolorarea dupa vopsire(iti va cadea par mult si automat intervine arderea firului de par, dezitratarea parului)dar atentie nu trebuie repetata vopsirea mai mult de una pe saptamana, reusesti de abia dupa a treia vopsire nuanta de culoare dorita de tine, fara al arde prea tare.Sau poti merge la un salon, dar totusi si acolo exista riscuri''referitor la aparatele de acolo'', alegi solutia care crezi ca ti s-ar potrivi mai bine.
In niciun caz sa nu pui decolorant. Mai bine intreaba o coafeza. Sfatul meu e sa te duci la un salon de coafura sa-ti indrepti greseala si sa folosesti o vopsea fara amoniac.
Pana p sa te vopsesti din nou ar trebui sa folosesti un nuatator daca nu-ti place culoarea care ti-a iesit.Succes!
Nu decolorant! eu am fost blonda 2 ani si de fiecare data ma faceam cu decolorant pentru ca daca vrei o culoare uniforma trebuie sa iti decolorezi mereu radacinile, iar intr-un final o sa se aleaga praful de parul tau