anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vrut sa ma fac blonda fara decolorant, direct cu vopsea, dar mi-a iesit un portocaliu-caramel si nu-mi place deloc cum imi sta. Ce sa fac? Cand ar fi recomandat sa ma vopsesc din nou? Daca pun decolorant pe el acum mi-l ard?

11 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Fara decolorant, iti arzi parul, mergi mai bine la un salon, iti vor retusa ei culoarea, nu mai incerca mai stiu eu ce minuni sa nu patesti altceva.

auran
| auran a răspuns:

Mergi la un salon
o revopsire se poate face dupa 3-7 zile nu mai devreme

| DenissaDeea a răspuns:

In cazul de fata solutia e sa te vopsesti din nou un blond foarte deschis de la Palette sau Garnier, nu te as sfatui decolorarea dupa vopsire(iti va cadea par mult si automat intervine arderea firului de par, dezitratarea parului)dar atentie nu trebuie repetata vopsirea mai mult de una pe saptamana, reusesti de abia dupa a treia vopsire nuanta de culoare dorita de tine, fara al arde prea tare.Sau poti merge la un salon, dar totusi si acolo exista riscuri''referitor la aparatele de acolo'', alegi solutia care crezi ca ti s-ar potrivi mai bine.

| mihaela_5361 a răspuns:

In niciun caz sa nu pui decolorant. Mai bine intreaba o coafeza. Sfatul meu e sa te duci la un salon de coafura sa-ti indrepti greseala si sa folosesti o vopsea fara amoniac.

| bordeiuta a răspuns:

Pana p sa te vopsesti din nou ar trebui sa folosesti un nuatator daca nu-ti place culoarea care ti-a iesit.Succes!

| bibitza a răspuns:

Nu decolorant! eu am fost blonda 2 ani si de fiecare data ma faceam cu decolorant pentru ca daca vrei o culoare uniforma trebuie sa iti decolorezi mereu radacinile, iar intr-un final o sa se aleaga praful de parul tau sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una ma vopseam din saptamana in saptamana...nu stiu cum de m-ai am par straight face...nu iti recomand sa te decolorezi acum dupa vopsire... m-ai asteapta o saptamana si atunci i-ati si u o vopsea ce contzine si decolorant...cum ar fi Palette ...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una ma vopseam din saptamana in saptamana...nu stiu cum de m-ai am par straight face....nu itzi recomand sa te decolorezi acum dupa vopsire...m-ai asteapta o saptamana si atunci i-atzi si u o vopsea ce contzine si decolorant...cum ar fi Palette ...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am facut aceeasi prostie, sa ma decolorez dupa ce m am vopsit blond din acelasi motiv: imi iesise portocaliu.acum am parul ca o matura, dar bine ca-l mai am big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello, lucrez in domeniu de vreo 4 luni, mai exact la o vopsea f cunoscuta la noi pe piata, daca aveti nevoie de ajutor, va pot sta la dispozitie si chiar vopsi la mine acasa. alexa_florea@yahoo.com