| Deea_2510 a întrebat:

Apa cu otet ajuta la matreata? si cum trebuie aplicata si cand? multumesc:*funda la cel mai clar si bun raspuns:*

Răspuns Câştigător
| melisameli13 a răspuns:

Ajuta dar amesteci apa cu otetul si il aplici pe par ca si cum ai aplica un sampon stai cu el pe par vreo 10 minute si apoi clatesti cu apa multa. sa nu mai folosesti head and sholders ca nu e bun faci si mai multa matreata! foloseste garnier! crede-ma tatal meu lucreaza la un salon important de coafura! bine sper ca te-am ajutat. funda?

4 răspunsuri:
| Beastboy a răspuns:

Eu nu cred ca ajuta.mai bine folosesti head & sholders antimatreata sau alt samponwinking

| Denisaaa_3045 a răspuns:

Da ajuta, am incercat si eu si iti spun din proprie experienta ca chiar functioneaza. poti incerca. De ex: poti incerca si apa cu spirt: ajuta la rezistenta firului de par si totodata impotriva caderii (folosit cu regularitate si inainte de a te spala pe cap). Sper ca te-am putut ajuta kiss

| Str8_8407 a răspuns:

Foloseste Head & Sholders si spalate pe cap la maxim 2 zile. Ai sa vezi ca o sa dispara.

| NyCoLeTaaa a răspuns:

Buna, eu pun putin otet in apa la clatire. otetul ajuta oarecum la matreata pentru ca ti se clateste bine parul si nu mai faci matreata, dar dupa iti miroase cateva zile. daca ai matreata poti sa dai cu ulei de masline pe par, dar mai ales la radacina inainte sa te speli pe cap. ajuta foarte mult, si dupa cateva spalari o sa se vada diferenta. in plus, uleiul de masline iti repara si ingroasa firul de par. eu am incercat si hiar a dat rezultate. fundita?