| Anonimus120 a întrebat:

Apa micelara Bioderma sau Garnier?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbind strict de eficacitatea produselor ( gama roz, dedicata tenului sensibil, pentru ca au compozitia mult mai ok ), ambele fac cam acelasi lucru doar ca este o discrepanta intre pretul lor. Daca ai un ten foarte sensibil, care reactioneaza foarte repede la ingrediente iritante, Garnierul ar putea sa-ti provoace probleme pentru ca are doua ingrediente problematice intr-o cantitate mai mare comparativ cu Bioderma. Daca nu ai un ten atat de sensibil poti sa folosesti lejer Garnier, produsele care necesita limpezire si stau sub un minut pe ten nu-s asa problematice daca n-au iritanti majori precum alcool-ul. Apa micelara nu inlocuieste demachiantul, ea curata ultimele urme de machiaj si dupa trebuie sa folosesti un gel de curatare pentru a ramane cu tenul perfect curat.

5 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Garnier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc Garnier si sunt multumita. Nu imi usuca pielea si ma demachiez destul de usor

| Annoniimmaaa a răspuns:

Mie imi place mai mult cea de la Nivea. Imi lasa tenul foarte fin si il curăță bine. Dar si Garnier este destul de buna

| Adry05 a răspuns:

Bioderma

| tedi12345678 a răspuns:

Eu o folosesc pe cea de la bioderma si este foarte buna dar si cea de la garnier chiar daca nu am folosit o prea deshee hee