| LoveForShania a întrebat:

Ar fi mai bine sa ma dau cu diferite creme de ex. garnier sau etc. ...sau sa imi pun masca din castraveti si diferite creme naturale, din plante? Oricum am pielea fina, nu am nici un rid, dar totusi.as vrea sa mi-o mentin asa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista o crema minune, exista un mix de activitati care duc la un ten curat si sanatos. happy
Eu cred ca e bine sa le combini. Sa iti pui masti naturale dar sa folosesti pentru fata o crema cu protectie UV mai ales acum, vara. Sa iti faci o demachiere corecta seara inainte de culcare si sa folosesti dupa o crema de noapte.
Sa ii oferi organismului multe fructe si legume si 3-4 l de apa/zi (vara), min 2 l iarna.

3 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Pai daca stii sa-ti faci o masca naturala de ce nu. Cremele in totdeauna contin si lucruri nocive.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pai totdeauna sunt de preferat cele naturale, celor artificiale! Bea apa destula si papa multe fructe si morcovi, si fereste-te de Soare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ferestete de soare, Inseamna sa mergi numai noaptea? cu castraveti pe ochi si buruieni? doamne pazeste, ssse ssppperie lumea breeee.