| domnitaRalu a întrebat:

Ar fi normal ca parintii sa verifice modul in care copiii lor se imbraca pentru scoala, mai ales in anii de liceu?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este obligatoriu ca parintii sa verifice cu ce se imbraca copii si ce facc copii, pana la varsta majoratului, ca ei sunt tutorii legali ai copilului si-l au in grija si raspundere, pana la varsat de 18 ani.

| AnastasiaK a răspuns:

Nu, ar fi normal ca parintii sa le ofere o educatie corespunzatoare copiilor astfel incat acestia sa stie ce stil vestimentar ar fi nepotrivit in cadrul unei institutii de invatamant si de ce. De asemenea, ar mai fi normal ca parintii, la randul lor, sa constientizeze diferenta dintre ceea ce este nepotrivit si ceea ce nu este pe gustul lor.

| Denisya a răspuns (pentru AnastasiaK):

Da doar ca nu toți copii stiu sa aprecieze educația data.si eu am primit o educatie adecvată dar nu am stiut sa o apreciez gândeam eeii mama e demodată ce stie ea acum e altfel moda.dar acum sunt si eu mama la rândul meu la 21de ani si abia acum incep sa îmi amintesc de vorbele mape si sa o dau dreptate dar ce este drept prea tarziu.in ziua de azi prea mulți copii nu mai asculta de părinții pot si de educatia data prin simplu fapt ca vede la alți copii ca sunt altfel si ca este la moda si vor si ei la rândul lor sa fie la moda.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Denisya):

Te rog nu confunda "a educa" cu "a spune". Faptul ca parintii au spus ceva copiilor nu inseamna ca si-au educat copiii in acel sens. E una, ca parinte, sa-i spui copilului ca e bine sa-si ceara scuze si e alta sa-l inveti sa faca asta, sa-i explici de ce si sa-i exemplifici prin comportamentul personal. Cresterea unui copil este un proces complex. Unii inteleg asta si sunt atenti la modul si mediul in care isi cresc copii, altii au impresia ca e suficient sa impuna niste reguli si sa dea vina pe copil zicand ca e neascultator daca acestea nu sunt respectate.

| Denisya a răspuns:

Buna,am fost si eu liceeana la rândul meu si mama dimineața inainte de plecare îmi studia îmbrăcămintealaughingdaca nu îi convea ceva ma punea sa ma schimb.Asa ca am inceput sa-mi pun haine de schimb iar când ajungeam la liceu ma schimbam in baie iar inainte sa ma întorc acasa ma schimbam la loc.ce pot sa spun tinerii din ziua de azi sunt inventivi

| goldi a răspuns:

Daca te verifica, inseamna ca tu intreci limita(fara decolteuri adanci, colanti prea provocatori, fuste prea scurte, topuri prea scurte.)