| XatomisX a întrebat:

Ar trebui se se schimbe moda fetele sa aiba parul scurt de maxim 10 12 cm iar baietii parul lung big grin cred ca ar fi super :X voi vreti? bine manelistii nu o accepte, ceee sa stau eu cu pleata nu sunt rochist" straight face

14 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,eu una nu as vrea asa ceva, fetele trebuie sa aiba parul lung si frumos in semn de feminitate, iar baietii parul scurt.
Mi s-ar parea urat sa vad toate fetele cu parul scurt iar baietii cu parul lung... sper ca nu te-a suparat raspunsul meu.
Numai bine.

| missoriginal a răspuns:

Mneah...ar fi ciudat...
O fata este mai feminina cu par lung/mediu.Acum fiecare cu parerile lui insa...baieti+par lung...nu stiu ce sa zic.

| tuGatita a răspuns:

Asta nu e moda. De cand e lumea fetele au avut parul lung, bine nu toate, dar majoritatea. Eu NU as sta in veci cu un barbat cu parul lung, si mai ales eu sa il am scurt. Da ce fac? il impletesc pe el? ii pieptan suvitele? e stupid

| Λndrei a răspuns:

Dar nu cred ca este "moda" de vina.Majoritatea barbatilor prefera femeile cu parul lung, asa ca nu cred ca ele s-ar putea gandi la idea de a avea parul scurt.
Oricum pana la urma fiecare poarta ce si cum ii place, nu exista o regula in privinta asta deci nu are ce sa se schimbe.
Manelistii... oare astia pe oricine vad cu parul lung au impresia ca asculta neaparat muzica rock?

| soby47 a răspuns:

Parere PERSONALA de la un baiat :
Fete tunse scurt? Bleah...
Baietii sa isi lase plete? Rar, foarte rar cazuri sa le stea bine.

| DimLight a răspuns:

Daca le-ar sta tuturor fetelor bine cu par scurt laughing anyway ceva imi zice ca ai tendinte gay ori pur noncomformism sa vrei ca toate fetele sa fie asa.

| Aly07 a răspuns:

Fetelor,in general, le sta bine cu parul lung happy

| Forev3rAlone a răspuns:

Nuuu!
Mie unu nu mi-ar placea deloc.
Ma refer la mine.Nu am fost niciodata tunsa scurt.
Imi iubesc parul. happy

| RoByTzU123 a răspuns:

Aceasta nu este o moda fetele in genaral au parul mare si baietii mic!

| xRobert93 a răspuns:

Justin bieber lasa-ne ca nu suntem emo si bikeri.

| XatomisX explică (pentru xRobert93):

Ba justin asta are parul scurt fi atent la parul meu :| http://i39.photobucket.com/albums/e168/altfell/headbang1.jpg

| bloodyhell a răspuns (pentru XatomisX):

Te mai lauzi mult cu parul tau?

| Laura2502 a răspuns:

Nu mi se pare normala aceasta schimbare.Intotdeauna fetele au avut parul lung, care le da un plus de feminitate, iar baietii parul scurt.Ok, mai sunt persoane mai nonconformiste care fac schimbarile astea...n-am nimic impotriva, unora le sta chiar bine.Doar ca eu aleg sa fiu mai "old-fashioned" si sa spun ca ar trebui sa ramana lucrurile cum au fost de la inceput...altfel fetele o sa inceapa sa practice box, iar baietii sa se machieze(lucruri ce le vezi totusi in ziua de azi). Asta este doar parerea meabig grin.