| onytza a întrebat:

Arat bine daca am 1.74 si 53 de kilograme? Mie mi se pare ca sunt cam grasa la picioare chiar daca toti imi zic ca arat bine dar am impresia ca o zic numai sa nu ma simt eu prost.

Răspuns Câştigător
| RaresA a răspuns:

Eu zic ca areti binehappy :*

ti se pare poate cu varsta iti vei da seama ca acum gresesti ca zici asahappy

11 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Esti cam slaba...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Esti prea slaba.Esti cu 9 kg sub standardul de frumusete!
http://www.calcule.ro/......a-imc.aspx

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Esti bine asa cum esti.Nu te lua dupa altii.Fiecare are alta parere.

| Flav a răspuns:

Mda. Mereu a fost complexul asta la femei, cu greutatea. Ce ma amuza e ca, datorita acestui complex, toate intreaba lucrul asta, ca sa auda numai pareri de bine, sa fie ridicate si sa li se faca complimente.
Si la urma urmei, ce conteaza ce spunem noi aici? Ce-ti spun cei din jur? Conteaza cum te simti tu in pielea ta. Poti arata bine avand si cateva kilograme in plus dar acum toate se vor fotomodele. Fiindca asta se promoveaza peste tot.

| laviniaerg a răspuns:

Arati super okwinking

| andreyyya a răspuns:

Chiar ma uitam pe profilu tau ca nu aveam ce face si am dat peste aceasta intrebare. Draga mea daca tu ai 1.74m(m-am uitat si la pozele pe de hi5) atunci eu am 5 metri rolling on the floor. Tu nu vezi cat esti de scunda, nu cred ca sti ce inseamna aia 1 metru. Mai documenteazate si tu inainte de a spune prostiirolling on the floor.

| Alien a răspuns:

Esti prea slaba!

| GeorgeRadu a răspuns:

Esti okwinking. Parerea mea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arati bine ...cu indexul.

| onytza explică:

Pai asta este si faza ca nu ma simt eu bine in corpul meu si asta ma deranjeaza...