Cu o fusta mai scurta de genunchi, ar fi dragut daca ar fi neagra, iar in picioare niste pantofi negri. In sus, o camasa ce culoare vrei tu, de preferat ceva deschis.
Sunt baiat. stiu cum mi-ar placea sa imbrac fata
s-ar asirta cu o fustita scurta ( mai sus de genunchi), culoare alba, un tricou culoare alba si o jacheta din aia scurta!
Arata bine ciorapi lungi, cel mai bine se asorteaza la balerini si o rochie mai scurta (balerini si rochia cu model inflorat).
Da,arata bine la orice varsta atata timp cat ai picioarele frumoase. Cel mai bine se asorteaza cu fustele insa ii poti purta si cu pantaloni scurti. Merg bine si cu o rochita sau un tricou lung, putin mai sport, pentru ca nu poti fi elengata cu ciorapi...zic. Totusi pe caldura asta cred ca nu o sa fie prea placut.
Buna, poti purta o fustita in carouri. :X si o caamasuta foarte lejera :X ..sau o pustita sport, tenesi si un maieu tot sport . Arata foarte bine, deseori si eu ma imbrac asa ` sper ca tia.am fost de folos :*
Fundita?
Capitolul I
Intr-un oras mic numit Dumgra unde nici pasarile nu se aud si caini nu latra.In acesta oras pe o straduta numita Blezar la o casa miraculoasa de frumoasa se investe o tragedie de propoti nationale si de foarte multe interese ce nu puteti sa va imaginati,
Intr-o zi de vara pe la ore 23:00 se aude la usa,,cioc, cioc’’ ma intreb cine o fi la ora asta tarzie.
-Buna seara doama Elizabeta
-Da. raspund mirata, oare de unde imi stie numele?
-Sunt domnul Jonh de la FBI as dori sa discut cu dumneavoasta Imi permiteti sa intru.Aceste vorbe zice un domn de 38-39 de ani imbract la patru ace si cu ochelari de soare.
-Da. Despre ce sa vorbim?
-Stiti sotul dumneaavoastra a murit in Irak.Condoleante
-Cum sa intampat asta era unul din cei ma buni soldati chiar am vorbit cu el.
-Stiti a nimerit intr-o ploaie de gloante..Au mai murit inca un camarad, noi facem tot ce putem sa aflam cine a tras in el si in camaradul lui.Cu singuranta sotul dumneavoavoastra a fost un om minunat.
-La-ti cunoscuc pe sotul meu? Ce o sa-I zic fetie noastre?
-Nu l-am cunoscut dar am auzit numai vorbe de lauda despre el si era un om exemplar. Cred ca cel mai bine e sa-I ziceti adevarul, dar momentan de unde as putea sa va aduc un pahar de apa.
-Din cealalta camera.Il urmaaresc incet cu privirea sa vad ce miscari face si daca nu face vreo prostie, omul totusi avea un aer misterios si parca imi mai ascunde niste secrete despre sotul meu.Momentan nu stiu dar o sa aflul totul. Simt cu agentul isi face griji pentru persona mea si imi vrea binelr.Ati gasit paharele?
-Da. As putea sa sun pe cineva totusi sa stea cu dumneavoastra san ramaneti singura.
-Mama, mama ce sa intamplat.Aceste vorbe se aud e la o fetita de statura, ica pe nume Eliza invarsta de 12
-Nimic scumpa mea te rog du-te in pat si culcate.
-Noapte bunu mami.
-Acum eu o sa plec sis a ma intorc maine dimineaa sa vad cum va simtiti doamna Elisabeta.Noapte buna
-O seara buna agent Jonhn.Agen Se pierdea in intunericul noptii, nici luna parca nu mai stralucea cu aceas putere cum stralucea in alte nopti senine ce ma uitam eu si cu sotul meu.
Capitolul II
De dis de dimineata se gandea cum sa ii spune fetitetei ei despre tatal ei si cum sa priceapa si ia.Dar pana atunci trebuia sa pregatesca micul dejun sis a mearga la ser…….
-Buna dimineata mami. Cand vine tati acasa.Fata parca a presimtit ca s-a intamplat ceva rau.
-Vine putin la mami sa iti zic ceva. Tata nu mai vine acasa s-a dus la ingeri. Fata se intrista si isi da seama ca tatal ei ca nu mai vina acasa si ca nu e mai joaca cum a promis. Tata ei era un om voinic, inalt cu parul blond, foarte atent cu ochi albastri pe nume Jon care isi iubea foarte mult familia si care respecta mult omaneni.Asa il vedea pe tatal sau.
-Mami dar putem sa ii trimitem scrisori lui ta……
-Buna dimiata eu sunt agent Jonesh am inteles ca tu esti Alis
-Buna dimineata da dar dumneavoastra cine sunteti si ce cautati ai? intreba fata mirata fara sa intelega cine este dunasul si de ce ii se zice agent.Si domul acesta de ce vorbeste de tal meu.
-Va pot va rog sa va faceti bagajele sa va duc la aeroport sa fiti in siguranta.
-Bine asteptati va rog san e facem bagagele. Femeia fara sa puna intrebari ramane mirata de ce poate viata ei si a ficei ei sa fie in pericol oare.
Toata casa era rascolita dupa vestea morti.Bagaje prea multe nu putem lua ne ingreuna plecarea mai bines pus faga de acasa.In douazeci si patru doare nu am mai aflat nimic despre Jon dar nici agentul nu a mai suflat o vorba. Oare ce mai poate intampla ceva rau in viata asta decat ca am ramas vaduvasi un copil nu intelege nimic.
-Gata v-ati facut bagajela sa putem plecasunteti pregatita.
-Da, dar unde mergem putem afla ce se intampla de trebuie sa plecam
-Sotul dumneavostra are o viata secreta si il cauta pentru a se razbuna si sa isi incheie afacerile.Mafia il cauta peste tot in lume sic red ca si ei au avut legatura cu moartea lui.Ne ingrijom intai despre singuranta dumneavoastra si a ficei dumneavoastre.Stiti ceva despra asta va spus ceva vreo data sau v-a dat de banuit.Noi credem ca asta s-a intamplat si pana v-ati casatorit dumneavoastra cu el
-Nu nici odata nu m-i-a dat de banuit dar de la un timp il simtem mai agitate si mai furios.Va rog puteti sa ma ajutati si sa imi ziceti tot ce aflati.
Sotia era cu ochi in lacrimi si nu stia ce sa spuna si ce sa zica despre viata sotului dar trebuia sa lupte pentru fica sa sa nu o piarda in timp cum la pirdut pe Jon.Cred ca toti ani de casnicie au fost niste ani pirduti din viata mea.Cu gandul ca ne schimbam identitate, nr de telefon tooata viata ne-am dato peste cap din cauza lui Jon chiar a vieti noastre. Oare ma intreb viata ce mai poate sa ne provoace.
Eram intro masina neaga cu geamuri fumuri si goneam pe sosea sa ajungem cat mai repefe la aeoroport sa prindem avionul.
-Mami unde mergem acum, mergemin excursie cum mi-a promis tati mie.Saraca fata nu inlegea nimic ce se intampla in jurul ei si unde este tatal sau si de ce pleaca asa brusc de acasa fara sa-I spuna nimeni nimic
-Gata am ajuns la aeroport el este domul Nash de la CIA.O sa va dea indentitatile noi si de acum o sa mergeti cu el si o sa fiti pazita.Sa aveti un zbor lin vu avionul
-Dar ancheta despre Jon ce o sa se intample cu ia nu cautati ucigasul.
-Ba da despre subiectul asta o sa tinem legatura douazeci si patru din douazeci si patru de ore legatura.Osa aflam cine la omarat.
-Buna ziua sunt Nesh de la CIA cum a zis colegul meu.Sa lamurim indentitatile si dupa acea decolam, pe dumneavoasta o sa va cheme Andrea iar pe fica dumneabasta Marina.Haideti va rog sa urcati in avion sa putem decola.
Capitoluul III
Ma gandeam ca in atatea ani de casnicie nu inseamna oare nimic pentru el sau noi nu insemnat nimic. Oarecm am o presimti rea pentru ce o sa fie in continuare dar hai sa mergem pana la capat.
Am ajuns intr-un oras mic curat si cu o case mai saracaceoase decat avem in orasul nostrum. Orasul se cheama Grandum e in vestul tari si ca la tara
-Doamna cateva zile o sa dormiti aici ma sunntem singuri ca sunteti in siguranta.Dar eram sigur ca o sa se duca sa caute un loc de munca si dovezi ce s-a intamplat cu sotul ei.Aceaste femeie era una energica si o femeie puternica, mie chiar imi place de ia asa cum e asta ne-ar trebui in echipa noastra de politisti.
CAPITOLUL IV
-Alou, imi cer scuze de deranj dar am vorbint cu medicul legist si defaft moartea sotului dumneavostra este prin asfixiere nu prion inpuscare. Impuscatura s-a creat dupa axifisiere.
-Dar cum se poate asa ceva nu ziceti ca a fost impusca asta inseamna ca a fost facut intentionat.
-As dori va rog maine la ora 09:00 sa veniti la sediul de polities sa spuneti tot procurolului.Sa va sfatuiesc pe rtimpul anchetei san u mai esti din oras.
- De ce si eu sunt suspectata de ceva sau ma acuzati de ceva de ce sa nu parasesc orasul,nu sunt o ucigasa.O seara buna. Seara trecea destul de greu,gandindu-ma ca sotul mea a fost afixiat
-Buna dimineata. Luati loc isi aseaza actele teac, trage trei sertatre si le lasa deschise, sterge cu un servetel pate de cafea dup[a biroul lui.
-Ce doriti de la mine?
razadeluna întreabă:
DaciaRomania întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: