Chiar daca parul e umed chiar daca nu tot se va arde, cel mai bine e sa il lasi sa se usuce singur si sa te dai cu un spray de par(sora mea foloseste Spray cu fixare puternica Advance Techniques de la AVON)
Pai practic iti prajesti parul. Sunt placi care au functie si de par umed si pe acelea le poti folosii direct pe parul ud insa o placa normala folosita pe parul ud il distruge imediat, o sa auzi imediat daca pui placa pe parul umed cum incepe sa sfaraie ca si cum ai prajii ceva.
Iti ditrugi parul! il arzi! plus ca te poti si curenta depinde de ce placa ai mai bine asteapta pana ce iti va fi uscat daca ti-l faci va iesi fum si iti strici si placa de par
De obicei nu intind parul daca am parul umed..foloseste uscatorul..eu asa fac(la mine parul e de marime medie asa ca e ok)..succes
Se arde groaznic de rau, mai bine mai intai il usuci si dupa aceea.Asa o sa ramai fara par.
Placa arde parul, asta cred ca stiai si tu. Iar cand o aplici pe parul ud, o sa observi cum iese fum din parul tau. Atunci il arzi ingrozitor de tare. O sa aiba un aspect uscat si o sa inceapa sa se despice varfurile.
Cel mai bine e sa il lasi sa se usuce natural, dar daca te grabesti, il poti usca cu uscatorul.
PS: Foloseste placa la gradatia cea mai mica si daca ai spary protector, da pe parul tau inainte sa folosesti placa.
Da, ti-l distrugi groaznic. sunt anumite placi care se pot folosi si pe parul umed, dar de obicei e indicat pe aceasta.
deci nu fa prostia asta. daca vrei neaparat sa folosesti placa, usuca-l intai.si este un spray de la gerovital special pentru parul care expus la astfel de tratamente termice(placa, usacator, ondulator.)