| halo a întrebat:

Are ceva daca ma fac in fiecare zi cu placa? straight face (exceptie week.) risc sa mi se rareasca parul? ...sau sa cada foarte mult?big grin dau funditabig grin

22 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Riști să rămâi fără el deoarece azi îl arzi, mâine la fel și tot așa iar pentru o generare lui trebuie să-l tunzi!
Cu ce a greși părul de-l supui la așa un tratament distrugător?
Pa, pa.

| Bojthe a răspuns:

Se va arde o colega de-a mea a chelit propriu dar cei drept il intindea in fiecare pauza( vb serios) asa ca mai bine renunta cel putin rareste timpul

| Artemisia a răspuns:

Parul tau se va arde si va arata deteriorat, plus ca va incepe sa cada.
Mai bine nu te mai da, lasa parul sa fie natural.

| DMuffin a răspuns:

Pai nu are rost sa te faci zilnic cu placa decat daca te speli zilnic sau ai parul carliontat...in resc consider ca o data la 2-3 zile e suficient si iti recomand sa folosesti o placa buna si spray impotriva caldurii ( eu cred ca ajuta ) happy

| Someonelikeyou a răspuns:

Risti sa iti arzi parulstraight face
daca nu folosesti ceva, o solutie pentru par risti la arderea parului.si cred ca nu ai vrea ca atunci cand te tunzi, sa ramai chealalaughing

| mykkki a răspuns:

Nu este bine sa te faci cu placa in fiecare zi deoarece:
A.Iti arzi parul (si pourma o sa il ai naspha)
B.Mai tarziu o sa ramai cu 3 firewinking
C. Ti se suptieaza firul de par (ce inseamna cu nu o sa mai ai un par cu volum)
Nu iti recomand sa te faci cu placa in fiecare zi. acum deepinde daca ai o placa care indreapta cu aburi raminggton e super buna sa spunem ca asa ai putea sa te faci de 3 ori pe saptamana... dar nu in fiecare zi. iar daca ai o placa mai 'proasta' iti recomand sa te faci doar o data sau de doua daca vrei sa ai un par sanatos si frumoswinkingwinkingwinking funditaaa?

| εʟεпα a răspuns:

Poi` daca te faci in fiecare zi cu placastraight face. O sa iti arzi parul.varfurile o sa-ti fie varza. O sa iti cada parul.Eu as zice sa te faci cu placa doar dupa ce faci baie.sa te faci bine-bine si dupa aia sa nu te mai faci doar pana ce faci baie.si tot asa.:]. Akuma eu stiu ca noi fetele ne facem cu placa sau cu ondulatorul ca sa aratam mai bine.Sa ne placa baietii [sau chestii de genul] dar daca tot te faci cu placa, varfurile o sa arata groaznic si apoi, O`r fugii baietii :]]. Mai bine natural sau cum tsi-am zis. O data dupa baie! :]

Funda?

| Lilia2621 a răspuns:

Da, il arzi in primul rind. Si cu cit mai des folosesti flaca, cu atit mai greu parul tau se mentine drept. Parul se invata doar cu placa si doar ti-l strici. Sfatul meu: nu mai folosi placa, iti spun din propria experienta, pentru ca parul tau va arata bine acum, insa peste vreo 5 ani vei ramine fara par...

| alinac a răspuns:

Fa o pauza i-ati un balsam o masca ajuta-l sa-si revina dupa care poti sa te faci cu placa dar folosind un ser special...si mai rar

| Crisyy a răspuns:

O sa ti se arda foarte tare, incearca sa ti-l faci macar odata la 2-3 zile...

| Tania a răspuns:

Da bineinteles ca o sa ti se arda parul, ca de fapt el nu e indreptat este indreptat si ars.Se arde si daca il indrepti o data pe saptamana. Treaba ta o sa vezi mai incolo.Mai bine un par care sta mai aiurea si sanatos, decat un par drept si ars.

| yanis a răspuns:

Dauneaza.il arzi si se va deteriora.

| Snaker a răspuns:

Se arde...

Răspuns utilizator avertizat
| Yoana a răspuns:

O sati cada mult o sa ti se arda foarte tare. ar trebui sa renunti la ideea asta.straight face eu cunosc o fata care facea asta in fiecare zi plus ca se si vopsea destul de des acum a fost nevoita sa isis ia extensi! fa-ti-l macar la 3- 4 zilewinking

| marixoxo a răspuns:

Ambele... o sa iti para foarte rau ca te-ai intins cu placa...
o stiu din propriami experienta mi-am intins parul in fiecare zi timp de un an si mi-se rarise parul mult asa ca a trebuit sa ma rad n-am iesit din casa 3 luni toata vara mai exact a fost naspa

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns:

Ceau, nu este prea bine deoarece il poti arde(nu in sensul ca sa fi cheala ci doar din varfuri)si eu mi-l fac dar am vazut ca il am tot mai despicat... daca iti cade parul nu este asa de grav deoarece este firesc sa iti cada parul zi de zi.Eu mai bine zic sa te piepteni si daca nu fa un dus...lasa placa pentru ocazii mai specialebig grin (sau cauta pe google inf.)

| emil a răspuns:

Nu cred faci cum vrei. imi dai funda pls

| RazvanRo22 a răspuns:

Da, risti! Ti se arde parul, serios. Cunosc persoane care au patit-o.

| Flexx a răspuns:

Buna!
Si eu debaia ce mi-am cumaparat placa iar mama si colegele mele m-au avertizat ca mi se va arde parul pentru ca sunt 100 si ceva de grade in placa aia.
Si mie imi place sa ma fac dar eu il am blond si cret si o sa mi se arda!
Risti sa ti se arda parul!
Sper ca te-am ajutat!

Pa, pa

| anonim7091 a răspuns:

O sa ti se arda si in timp se deterioreaza.Eu te sfatuiesc sa folosesti gerl sau spuma de par speciale pentru indreptarea parului, ai grija ca sunt si geluri pentru volum...

Sper ca ti-am fost de folos:*:* Succes

| Keli a răspuns:

Daca te faci o sata pe sap n-are cine stie ce... da daca te faci in fiecare zi iti arzi parul. SI chiar poti risca cu timpul sa iti cadawinking sper ca te-am ajutat. ByE - ByE :*