| Andra0987654321 a întrebat:

Are ceva dacă mi-am dat mustața jos la 12 ani? (Sunt fata) acum sincer îmi este puțin rușine să nu facă copii mișto de mine ca mi-am dat o jos și arăt puțin diferit ca este un băiat care face mișto de toată lumea crezând ca e șmecher

7 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Stai linistita ca nu iti va creste mai des asa cum spunea cineva intr-un comentariu, acestea sunt doar mituri. Daca il iei la fiecare 3-4 saptamani cu benzi de ceara si nu ras cu bicul, se va rari in timp. Daca tu ai pilozitatea mai mare pe fata, este bine ca te ingrijesti. Nu cred ca vor rade de tine, din moment ce te ingrijesti pe tine insuti. Iar tu sa ignori bullyingul acelui baiat, nu pune la suflet ceea ce spun alti rautaciosi.

Bula
| Bula a răspuns:

Nu e bine sa-ti tai firele de mustata sau de barba, fiindca vor creste inapoi mai rapid si vor deveni mai tari!
Esti in perioada de achimbare hormonala si pot aparea fire, dar cu timpul vor disparea de la sine, daca nu le provoci cu taiere.
Daca mai apar si devin vizibile, mai bine smulge-le cu o penseta, cu radacina impreuna!

| Andra0987654321 explică (pentru Bula):

Doare tare cu penseta

| Bula a răspuns (pentru Andra0987654321):

Nu doare, daca smulgi brusc firul, prins cu penseta.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce trebuie sa stie toat alumea din clasa unde te epilezi sau razi tu?
De ce spui asta?

| ioana748 a răspuns:

Nu are nimic, se numește îngrijire personală.
Doar sa faci lucrul acesta cu benzi speciale.

| Korkodeln a răspuns:

La bullying si mistouri nu se tace, se raspunde inapoi, poti sa-i zici: "macar eu am ceva mustata, dar tu vad ca nu ai, probabil nici par pe jos nu ti-a crescut, asa ca taci din gura, sau de fapt esti fetita..."

Asta o sa-l linisteasca.

| Kufu95 a răspuns:

Oricum copii fac mișto, deci de asta oricum nu vei scăpa, nu e șmecher băiatul acela, stai liniștită, doar nu îl bagă nimeni în seamă. Eu zic că asta este alegerea ta.

| emmalovegood a răspuns:

Nu este nicio problema nu au de ce sa faca misto de tine

| Kufu95 a răspuns (pentru emmalovegood):

Ba da, lumea găsește tot timpul ceva să zică, nu există persoană care să scape de asta. Important este să nu luăm în seamă gurile rele.