Pff, la 12 ani? la varsta ta sprancenele sunt foarte fragile, trebuia sa mai lasi un pic. Nu are nimic, dar daca steptai pana la 14 ani te duceai al cineva cu experienta si aveai o forma foarte frumoasa. In plus, daca le-ai pensat o sa creasca foarte repede si trebuie sa le tot pensezi des. Te sfatuiesc ceva: nu-ti lua mustata,(daca ai) caci o sa creasca repede. Eu zic sa nu te mai pensezi, asteapta inca putin, daca vrei o forma cat de cat frumoasa pentru sprancene.
Si-asa acum am 13 ani si nu ma mai pensez deloc... Dar daca imi creste foarte mult? Dar cred ca n-are cum...
Daca iti sunt foarte groase le poti pensa. Dar asculta-ma, nu face nimic, mai steapta doar 1 an, crede-ma ca nu o sa creasca foarte tare deoarece acum ti se intareste firul ala( adica se formeaza radacina puternica). si mai spun odata, du-te la cineva care e expert/a, sprancenele trebuie facute dupa forma fetei, sa vezi ce frumos o sa te rpinda :* asteapta inca putin, esti prea tanara.
Multumesc foarte mult! :* O sa fac pot ce mi-ai zis!
Cu placere :*
Nu are nimic, dar iti creste foarte repede parul sprancenelor. Nu prea e indicat sa te pensezi devreme, dar nu e nimic.
Vaaai,mi-e frica! Serios, n-are nimic? o.o
Ce sa aibă? Nu patesti nimic.
Oh...Multumesc Ma speriasem.
Nu are nimic. Chestia e ca s-ar putea sa iti creasca mai repede si negru parul de la sprancene, deci o sa trebuiasca sa te pensezi constant.
Negru, in functie de culoarea parului. Tu esti satena, le ai mai deschise. Auzi, mai tine-mă de vorba.
Aaa. Da. Ok, am intelessssssss. Tu zici "auzi" eu nu aud...eu vad. Fiindca ai scris nu ai vorbit ) Sii, ce mai faci? Cum o mai duci? Oooo, stai ca fac un oracol despre tine!
Nu pot sa cred ca ai facut oracol despre mine. *cade lacrima* te iubesc Vibe surioara
Nup, nu are nimic, cunosc multe persoane care au facut asta devreme. Singura chestie e ca o sa trebuiasca sa te pensezi constant.
nikolettta întreabă:
Lulu_9887 întreabă:
Alex10092003 întreabă: