Nu, nu toate, unele testeaza direct pe cumparatori. E mult mai ieftin si mai simplu. In plus, isi pot face reclama ca protejeaza animalele (sigur, in detrimentul oamenilor, dar sunt atatia ignoranti care nu inteleg chestia asta, incat profirul este imens)
Erau niște anunțuri pe Facebook cum ca se caută niște persoane ca sa se testeze niște creme. Ei bine, la anunțurile alea nu răspundea nimeni, nimeni nu voia sa participe la testarea pe oameni, nici măcar plătiți. Aceea era o firma care probabil nu voia sa testeze pe animale. E mai importantă sănătatea oamenilor asta e clar, dar nici nu înțeleg miile astea de produse noi care au apărut in ultima perioada și continua sa apara...
Aa nu stiam. Privind din alt unghi toata problema. ei nu au pe ce testa, si banuiesc ca isi asuma testarea si au si ei anumite reguli privind aceasta testare, adica va dati seama ca nimeni nu le-ar da acordul sa omoare oamenii si animalele. Oricum chestiunea asta ar trebui studiata mai adanc de catre cei autorizati si competenti sa faca acest lucru, si sa se ajunga la un numitor comun, sa se gaseasca o rezolvare in aceasta privinta. Da profitul este imens si nu pentru ca (dau un exemplu) eu ca femeie nu am mila de animale si ma machiez, hai sa nu exageram ca sunt sigura ca nu exista femeie cel putin din anturajul al meu si al dumneavoastra care sa nu aiba macar un ruj, profitul e imens pentru ca fiecare din noi, femeile le folosim. Sunt utile oricarei femei aceste produse dar dupa cum am precizat si mai sus trebuie discutata chestia asta de catre cineva competent, nu e ok ce se intampla.
Este usor sa ai animale de testare, dar costa. Si acum contyeaza ce te intereseaza: sa ai un profit rapid sau sa pui pe piata produse sigure. Singura reglementare este sa precizezi ca nu le-ai testat. Din acel moment, poti vinde orice, fiindca tu nu ai nici o raspundere, pur si simplu nu le-ai testat, ai anuntat si cei acre cumnpara sunt de acord sa o faca, asumandu-si toata raspunderea. De ce crezi tu ca nu le-ar da nimeni acordul sa vanda ceva netestat, atata timp cat mentioneaza asta (cine ar putea sa le interzica). Ei pur si simplu nu stiu daca te omoara sau nu si nici nu sunt interesati. Declara asta sincer si tu alegi: risti sau nu.
Nu e nevoie de nici o rezolvare, de ce ar fi? Cei informati, cumpara produse testate. Restul se transforma in cobai. Pana la urma, atata timp cat cumparatorul este informat si are discernamant, decide singur. Pe piata sunt multe otravuri, de exemplu eu aleg sa nu beau detergent de vase, fiindca stiu ca e otravitor (nu a incercat nimeni sa vada in cat timp ma omoara si cum, doar producatorul aunta ca il considera nerecomandat consumului). Acelasi discernamant ma face sa nu iau medicamente netestate si sa nu folosesc cosmetice netestate.
Nu stiu de unde esti sigura ca nu exista femei fara ruj, mi se pare de-a dreptul hilar. Eu nu am, de exemplu, nici un ruj, fiindca nu imi place sa folosesc. Si mai stiu inca multe femeie care nu au, unele gasindu-se in anturajul meu, altele nu. Motivele sunt variabile: unora nu le place, ca mie, altele nu isi permit sa il cumpere, altele considera vanitatea un pacat.
Nu, nu toate, unele testeaza direct pe cumparatori. E mult mai ieftin si mai simplu. In plus, isi pot face reclama ca protejeaza animalele (sigur, in detrimentul oamenilor, dar sunt atatia ignoranti care nu inteleg chestia asta, incat profirul este imens)
anonim_4396 întreabă: