| Delia 75 a întrebat:

Are cineva o cura de slabire minune?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Singura cura minune care a mers la mine a fost o dieta echilibrata pe termen lung happy
1. Fara junk food, paine, zahar, sucuri, paste, prajeala, carne in acelasi timp cu cartofi.
2. Multa apa plata, 3 mese pe zi la ore cat-de-cat regulate, gustari mici intre daca simteam nevoia
3. Carne slaba/ peste la gratar.
3. Pentru a nu avea senzatia ca "pasc" doar cu salate, dressing-uri cu iaurt, soia, lamaie, condimente in diferite combinatii. O colectie sanatoasa de condimente, seminte neprajite, fructe uscate iti permite sa faci 10 salate diferite cu salata verde, rosii, castraveti.
Am slabit 10kg in doua luni, au trecut 6 luni de atunci si ma mentin. Daca n-as fi lenesa si as merge si la o sala, probabil ca as reusi sa scap si de urmatoarele 5 big grin

Cu poftele, ai doua variante:
1. Daca poftesti la cartofi prajiti/ ciocolata/ suc si poti sa te opresti dupa o inghititura, gusta, nu te chinui happy
2. Daca stii ca nu rezisti, evita sa te pui in situatia de a fi in aceeasi camera cu "tentatia" big grin

Si da, nutritionistul este intotdeauna o idee buna!

Curele "brutale" functioneaza de minune pe termen scurt, dar atunci cand te privezi corpul primeste urmatorul mesaj: "panica, foamete! trebuie sa fac rezerve!". Cat timp tii cura vei slabi, dar cand revii la un regim "haotic" sau nesanatos, corpul tau va retine mult mai mult si risti sa te ingrasi la loc, sau chiar mai mult.

Succes!

14 răspunsuri:
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Da dar e vorba de niste pastile, care se gasesc la plafar si care se ia una pe zi si se slabesc si 4 kg pe saptamana. Se trine cura cu aceste pastile doar o luna. Se numesc CAPSULA DE SLABIT. Nu stiu daca e bine ca am spus despre ele dar ai intrebat si ti-am raspuns.

| valyb a răspuns:

Lasa curele "minune". Nu exista asa ceva. Cel putin nu pana nu iei legatura cu un medic nutritionist. Singurele cure cu efecte bune sunt cele personalizate. Oamenii ar trebui sa inteleaga ca daca e bun pentru mine nu inseamna ca e bun si pentru tine. As putea sa dezvolt 13 pagini aici despre cure de slabire, dar ma limitez la acest mesaj pentru tine si toti care o sa il mai citeasca: Doar medicul nutritionist poate sa va ajute sa slabiti, sa va ingrasati sau orice altceva tine de nutritie. PUNCT.

| stina a răspuns:

Eu am vazut cu ochii mei efectele unei cure de slabire care s-a dovedit minune in vreo 2 luni. Pe o colega care s-a transformat complet. Si asta a fost numai meritul unui nutritionist. Ai putea incerca. Pentru ca nu presupune exercitii extreme asupra corpului, este dozata si sub observatiewinking

| gianina a răspuns:

Mai...cura de slabire minune nu exista depinde de pers depinde ce mananci...intre ce ore...winking
incearca sa mananci sanatos...eu.fara sa vreau am slabit 9kg.doar pentru simplu fapt ca am preferat ciorbitza mamei decat iesiriile in oras cu prieteni la o pizza.tongue

| chery a răspuns:

Dieta minune este sa mananci mai putin!

| 1942 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa vorbesti cu medicul de familie si sa-ti recomande niste analize pentru functionarea metabolismului (tiroida, hipofiza, suprarenale, etc). Costa ceva, dar asa se poate vedea daca in organism exista o dereglare glandulara care trebuie tratata. Un medic nutritonist bun iti poate recomanda si el, numai ca nu am intalnit pana acum nutritionistul care sa analizeze altceva decat glicemia si colesterolul. O dieta verificata pe mii de persoane de orice varsta(dr. Horia Popescu, cu ani in urma) este cel pe care ar trebui sa o adoptam cu totii: fara nici un fel de zaharuri fabricate, fainoase si grasimi. Daca vrei dulce, mananca miere naturala, daca vrei paine, mananca grau fiert. Se mananca tot ce produce natura, in stare cat mai natural posibila, carne fiarta sau gratar, la fel peste. Eu am slabit 18 kg in 6 luni si s-au pus la loc treptat, in 10 ani, din neglijenta mea. E foarte usor de tinut, nu te infometezi deloc si se poate tine toata viata, daca se doreste, mai ales ca este o alimentatie completa.

| unuzero a răspuns:

Nu mai manca mult. ia incearcawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am tinut si eu la un moment dat o cura cca 10 zile...am simtit rezultatele...nu majore dar mentionabile...in fiecare zi mi-am stabilit un fel de mancare...
si am mancat doar acel fel...de exemplu... o zi doar cu piure de cartofi.1 zi supa...si tot asa...ai putea incerca... poate functioneaza si la tine...neaparat zile cu legume si fructe. dar nu consecutiv...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, eu am!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cura de slabire minune este ca trebuie sa mananci ceea ce-ti place si putin, sa ai placere de mancarea respectiva nu sa mananci ca a venit pranzul, mananca cand ati este foame nu cu program sau repede, de 4-5 ori pe zi cate putin, pana pe la ora 6.30-7.00 seara cel tarziu, micsoreaza portiile de bouturi alcoolice pentru ca contin foarte mult zahar si chimicale. SUCCES.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista ce spui tu, poate ai visat! viseaza in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am Delia75, .intra pe site-ul meu http://www.curaslabire.tv si vezi rezultate indubitabile.

| ela a răspuns:

Abtinerea de la alimentatie excesiva (normal inseamna: 3 mese si doua gustari, inlocuieste dulciurile cu produsele dietetice, cea mai multa apa) insotita de usoare exercitii fizice (cardio si de tonifiere) si inca din primele doua luni slabesti miraculos cel putin 5-7 kg. Daca incepi acum la vara ai sa arati superb! Succes happy

| adielisa a răspuns:

Www.da-slabire.ro intra si vezi cum am slabit eu acum 2 ani

Întrebări similare